Gå direkt till innehåll

Ämnen: Tjänster, konsult, service

Njut av Sverige och olika utflyktsmål

Utflyktstips i sommar

Sommaren är här och i juni hade vi en tävling på Instagram där vinsterna bestod av Stand Up Paddle Boards (SUP brädor) och gratis kontrollbesiktningar på Besikta. Tack vara alla fantastiska tips från våra tävlingsdeltagare har vi nu fått fram ett urval av deras favoritutflyktsmål i Sverige.

Besikta Bilprovning har flyttat in i nya fina lokaler i Trollhättan

Besikta Bilprovning har flyttat in i nya fina lokaler i Trollhättan

Besikta Bilprovning har nu gjort en ometablering för en av sina stationer i Trollhättan och har nu öppnat upp på Kardanvägen. Stationen öppnades den 26 september 2023 och är en nybyggnation. Lokalen ligger väl synlig från E45 i ett redan etablerat område så att Trollhättanborna snabbt ska kunna få hjälp med sin besiktning.

Besikta Bilprovning öppnar ny station

Besikta Bilprovning öppnar nu i Linköping – Hackefors

Besikta Bilprovning, en av Sveriges större aktörer inom fordonsbesiktning, är glada att meddela öppnandet av sin nya besiktningsstation i Linköping. Stationen, belägen i Hackefors-området, kommer att vara redo för att välkomna både privatpersoner och företag från och med onsdagen den 13 september 2023.

Besikta Bilprovning växer i Linköping

Besikta Bilprovning växer i Linköping

Besikta Bilprovning fortsätter att växa och utökar nu sitt stationsnät med företagets tredje besiktningsstation i Linköping. Stationen väntas öppna i augusti/september 2023 och blir en nybyggnation.

Besikta Bilprovning expanderar i Luleå

Besikta Bilprovning expanderar i Luleå

Besikta Bilprovning fortsätter att växa och utökar nu sitt stationsnät med en ny besiktningsstation i Luleå. Stationen väntas öppna hösten 2023 i Bergnäset, nära Kallax flygplats/Luleå Airport. Lokalen är en nybyggnation och kommer byggas med genomfart.

Besikta Bilprovning storsatsar i glesbygden – tar över verksamhet i Sysslebäck

Besikta Bilprovning storsatsar i glesbygden – tar över verksamhet i Sysslebäck

Besikta Bilprovning fortsätter att växa och utökar nu sitt stationsnät med en ny besiktningsstation i Sysslebäck i Torsby Kommun. Stationen väntas öppna i mars 2023. Efter att Svensk Bilprovning i oktober 2022 valt att upphöra med sin verksamhet på orten har nu Besikta Bilprovning fått möjligheten att fortsätta driva verksamheten. Invånarna i Sysslebäck får därmed ha kvar sin besiktningsstation.

Besikta Bilprovning har öppnat i Kalmar

Besikta Bilprovning har öppnat i Kalmar

Besikta Bilprovning fortsätter att växa och har nu utökat sitt stationsnät med en ny besiktningsstation i Kalmar. Stationen öppnade den 9 november 2022. Det har tagit många år, men nu har rätt läge äntligen dykt upp. I kvarteret vid Giraffens köpcentrum och raksträckan in till Kalmar centrum har nu Besikta satt upp sina skyltar.

Besikta Bilprovning blir första aktör att sätta en station i Rimbo

Besikta Bilprovning blir första aktör att sätta en station i Rimbo

Besikta Bilprovning fortsätter att växa och utökar nu sitt stationsnät med en ny besiktningsstation i Rimbo i Norrtälje Kommun. Stationen väntas öppna under tredje kvartalet 2023 och blir en nybyggnation. Besikta blir genom etableringen den första besiktningsaktören på orten.

Besikta Bilprovning etablerar sig i Umeå genom projektet GreenZone 2.0

Besikta Bilprovning etablerar sig i Umeå genom projektet GreenZone 2.0

Besikta Bilprovning fortsätter att växa och utökar nu sitt stationsnät med en ny besiktningsstation i Umeå. Stationen som får ett modernt utseende väntas öppna under hösten 2023. Det är tack vare utveckling av projektet GreenZone 2.0 som detta nu blivit en realitet, där en fortsatt utformning av ett kvarter för hållbar bilism med långsiktigt miljö- och kvalitetstänkande står i centrum.

Nu har Besikta Bilprovning öppnat i Sundsvall

Nu har Besikta Bilprovning öppnat i Sundsvall

Besikta Bilprovning fortsätter att växa och utökar nu sitt stationsnät med en ny besiktningsstation i Sundsvall. Stationen öppnade den 9 juni. Med erfarna tekniker och besiktningsingenjörer kommer kunderna utöver vanlig service även kunna erbjudas registreringsbesiktningar. Lokalen ligger dessutom strategiskt välplacerad i ett redan etablerat område så att Sundsvallsborna inte behöver åka så långt

Besikta Bilprovning öppnar en ny station i Kalmar

Besikta Bilprovning öppnar i Kalmar

Besikta Bilprovning fortsätter att växa och utökar nu sitt stationsnät med en ny besiktningsstation i Kalmar. Stationen väntas öppna i september 2022. Det har tagit många år, men nu har rätt läge äntligen dykt upp. I kvarteret vid Giraffens köpcentrum och raksträckan in till Kalmar centrum kommer nu Besikta sätta upp sina skyltar.

Besikta Bilprovning öppnar station på Öckerö

Besikta Bilprovning satsar i skärgården och öppnar på Öckerö

Besikta Bilprovning fortsätter att växa och utökar nu sitt stationsnät med en ny besiktningsstation på Öckerö i Göteborgs Skärgård. Stationen väntas öppna under sommaren 2023. Detta blir den första stationen i skärgårdsmiljö och kommer ligga precis i anslutning till färjan. Öckerö är en kommun i stark tillväxt och har flera planer på utveckling för att skapa en levande skärgårdskommun.

Besikta Bilprovning öppnar ny besiktningsstation i Skellefteå.

Besikta Bilprovning öppnar sin andra station i Skellefteå

Besikta Bilprovning fortsätter att växa och utökar nu sitt stationsnät med en ny besiktningsstation i Skellefteå. Stationen väntas öppna i början på 2023. Detta blir den andra stationen i Skellefteå och kommer ligga på andra sidan älven. Lokalen ligger strategiskt placerad i ett område i närhet till den nya batterifabriken som byggs av Northvolt.

Besikta Bilprovning har flyttat sin station i Uppsala till en nybyggd lokal

Besikta Bilprovning har öppnat sin nya station i Uppsala

Besikta Bilprovning flyttar sin station i Uppsala till en nybyggd lokal några hundra meter från den gamla stationsbyggnaden. Den tidigare stationen har använts fram till den nya togs i bruk. Stationen öppnade den 16 mars 2022 i nya fräscha lokaler ett stenkast från E4:an. Stationen tar emot personbilar, lätta släp, husvagnar och lätta lastbilar.

Besikta Bilprovning fortsätter att växa och utökar nu sitt stationsnät med en ny besiktningsstation i Sundsvall. Stationen väntas öppna i början på maj 2022.

Nu öppnar Besikta Bilprovning ytterligare en ny station – denna gång i Sundsvall

Besikta Bilprovning fortsätter att växa och utökar nu sitt stationsnät med en ny besiktningsstation i Sundsvall. Stationen väntas öppna i början på maj 2022. Med erfarna tekniker och besiktningsingenjörer kommer kunderna utöver vanlig service även kunna erbjudas registreringsbesiktningar. Lokalen ligger dessutom strategiskt välplacerad i ett redan etablerat område.

Besikta Bilprovning har öppnat en ny station i Söderhamn

Besikta Bilprovning har slagit upp portarna i Söderhamn

Besikta Bilprovning utökar nu sitt stationsnät med ytterligare en station – denna gång är det Söderhamn som får en ny besiktningsstation. Besikta blir den andra aktören som öppnar på orten. Stationen öppnade den 26 januari 2022 i nya fräscha lokaler ett stenkast från E4:an. Närmaste grannar blir Ryds Bilglas och gården delas med Mekonomen.

I juni får boende i Hofors en bilbesiktning på hemmaplan

Äntligen är hyreskontrakt tecknat - Besikta Bilprovning öppnar ny station i Hofors

Besikta Bilprovning fortsätter att växa och utökar nu sitt stationsnät med en helt ny besiktningsstation i Hofors. Under juni 2022 slår man äntligen upp portarna till den nya stationen som ursprungligen skulle ha tagits i bruk i september 2019. Med ett nytecknat hyreskontrakt så kommer Hofors boende äntligen erbjudas besiktning på hemmaplan.

Besikta Bilprovning i Vännäs flyttar till nya och bättre anpassade lokaler

Besikta Bilprovning i Vännäs flyttar till nya och bättre anpassade lokaler

Besikta Bilprovning utökar sin nuvarande verksamhet i Vännäs och flyttar den 1 september 2022 till ett nyetablerat område i Vännäsby, där det planeras in nybyggda industrilokaler om 2 000 kvm på ett markområde beläget efter Företagsvägen. Det nya läget innebär att det kommer finnas en helt annan möjlighet att ta emot samtliga fordonstyper.

Visa mer