Gå direkt till innehåll
Besikta Bilprovning har flyttat in i nya fina lokaler i Trollhättan

Pressmeddelande -

Besikta Bilprovning har flyttat in i nya fina lokaler i Trollhättan

Besikta Bilprovning har nu ometablerat en av sina stationer i Trollhättan och har nu öppnat upp på Kardanvägen. Stationen öppnades den 26 september 2023 och är en nybyggnation. Lokalen ligger väl synlig från E45 i ett redan etablerat område så att Trollhättanborna snabbt ska kunna få hjälp med sin besiktning.

Med närmare 200 besiktningsstationer runt om i landet har Besikta Bilprovning Sveriges största stationsnät och planerar fortsatt att öppna flera nya stationer. I Trollhättan har Besikta Bilprovning sedan tidigare redan haft två stationer – i Skogstorpa och på Bilprovarevägen, men ersätter nu den äldre stationen i Skogstorpa med nybygget på Kardanvägen.

”När vi började leta efter en ny plats i Trollhättan att flytta stationen till så var det viktigt att vi skulle vara lättillgängliga för våra kunder” säger Mats Stranne, Marknadsområdeschef på Besikta. ”Att vi sedan hittade den här givna platsen precis bredvid genomfartsleden känns riktigt bra eftersom vi nu kommer ännu närmare våra kunder och det blir lätt att hitta till oss." fortsätter Mats.

Den nya stationen är en nybyggnation och anpassad för dagens krav gällande fordonsbesiktning. Stationen ligger i direkt anslutning till ett annat bilföretag.

"Det kommer bli smidigare och trevligare att arbeta i den nya lokalen med bättre arbetsmiljö för våra anställda. För våra kunder innebär det i sin tur att de kommer fortsätta att möta våra duktiga tekniker som kan utföra besiktningen av våra kunders bilar i nya och fina lokaler.” berättar Mats Stranne.

Den nya besiktningsstationen kommer att ta emot personbilar upp till 3500 kg för kontrollbesiktningar och efterkontroller. Stationen kommer erbjuda olika tilläggstjänster för de kunder som önskar en extra grundlig genomgång av bilen. Som på alla Besiktas stationer erbjuds möjlighet till både tidsbokning och drop-in.

Den nya stationen har öppnat på Kardanvägen 18 i Trollhättan. För mer information, besök besikta.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver idag över 190 besiktningsanläggningar på fler än 150 orter runt om i Sverige. Företagets ca 600 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Företaget erbjuder även extra säkerhetskontroller genom olika tilläggspaket med utökade kontroller av bl.a. krockskydd, elektronik och däck för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid.

Gå in på besikta.se för mer information.

Kontakter

Mats Stranne

Regionchef Norr 010-809 13 00