Gå direkt till innehåll
Nu i Skellefteå Hedensbyn: Besikta Bilprovning har öppnat sin 198:e besiktningsstation

Pressmeddelande -

Nu i Skellefteå Hedensbyn: Besikta Bilprovning har öppnat sin 198:e besiktningsstation

Vi kan stolt konstatera att vi måndagen den 28 augusti invigde vår 198:e besiktningsstation i Sverige. Det gör att alla som vill besikta sitt fordon i Skellefteå numera har två stationer att välja mellan - Anderstorp som redan funnits några år och nu även Hedensbyn som är helt nyöppnad.

Vårt rykte om överlägsen service och pålitlig kvalitet har redan gjort oss till favoriter bland bilägare runt om i landet. Nu ger vi den norrländska publik som har en förkärlek för pålitliga fordon en anledning att välja att komma till mig och mina kollegor för att göra sin nästa besiktning. För jag kan lova att hos oss får alla ett personligt bemötande”, säger Johan Sundberg, stationschef i Skellefteå.

“Spänn fast säkerhetsbältet och gör dig redo för en ny era av bilprovning i Skellefteå! Besikta Bilprovning, Sveriges ledande inom bilbesiktning, och vi är stolta att ha inte bara en, utan två toppmoderna besiktningsstationer här från och med i dag.” fortsätter Johan Sundberg.

Besikta är marknadsledande i Sverige

Besikta Bilprovning har redan satt standarden för fordonsinspektion och vi tar med oss denna standard till Skellefteå. Med vårt motto "Mer än bara besiktning" strävar vi efter att inte bara ge våra kunder ett tekniskt godkännande och den bästa servicen utan även ge dem förtroendet att veta att deras fordon är i de bästa händerna. Att Besikta Bilprovning funnits i tio år och kört om sina konkurrenter och därmed är marknadsledande gör att alla kunder, privatperson som företag, kan känna sig trygga.

Lär känna bilen under besiktningen

Ta tillfället i akt och lär känna din bil under besiktningen. För våra tekniker delar gärna med sig av sina kunskaper som i sin tur hjälper dig som kund att se och förstå din bil.

“Vi är inte bara här för att säkerställa att ditt fordon uppfyller våra kontrollpunkter, vi är här för att göra besiktningen till en smidig upplevelse. För varje bil har en egen historia och våra tekniker ser till att fordonet får en fortsatt säker och pålitlig resa framöver”, berättar Johan Sundberg.

Välkommen till Besikta i Skellefteå

Så, om du har en kärlek till fordon och en besiktning som väntar runt hörnet, varför inte sätta dig i förarsätet och låta Besikta Bilprovning Skellefteå ta hand om resten? Välkommen till oss – vi är redo att rulla!

FAKTA

Besikta Bilprovning i Skellefteå

  • Nyöppnad besiktningsstation: Lagergatan 34, 931 36 Skellefteå
  • Befintlig besiktningsstation: Gymnasievägen 24, 931 57 Skellefteå

Telefon: 0774-400 800
Mejladress: kundtjanst@besikta.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver idag över 190 besiktningsanläggningar på fler än 150 orter runt om i Sverige. Företagets ca 600 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Företaget erbjuder även extra säkerhetskontroller genom olika tilläggspaket med utökade kontroller av bl.a. krockskydd, elektronik och däck för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid.

Gå in på besikta.se för mer information.

Kontakter

Jimmy Fjällstedt

Marknadsområdeschef Norr 010-8098328