Gå direkt till innehåll
Besikta Bilprovning öppnar ny station
Besikta Bilprovning öppnar ny station

Pressmeddelande -

Besikta Bilprovning öppnar nu i Linköping – Hackefors

Besikta Bilprovning, en av Sveriges större aktörer inom fordonsbesiktning, är glada att meddela öppnandet av sin nya besiktningsstation i Linköping. Stationen, belägen i Hackefors-området, kommer att vara redo för att välkomna både privatpersoner och företag från och med onsdagen den 13 september 2023.

Hackefors är en växande stadsdel i Linköping och med den nya besiktningsstationen kommer invånarna i området att ha en bekväm och pålitlig plats för att genomföra sina fordonsbesiktningar. I området finns Linköpings Motorstadion Sviestad, SAAB, Linköping flygplats och andra större företag - liksom nu även Besikta. Riksväg 35 knyter ihop de närliggande orterna och innebär en fast tillströmning av pendlare.

Besikta Bilprovning strävar efter att erbjuda bästa möjliga service och kvalitet i hela sitt nätverk av stationer, och den nya stationen i Linköping är inget undantag. Den nya stationen öppnar på Låsfjädersgatan i området Hackefors i Linköping och är en nybyggnation med genomfart vilket gynnar besiktning av olika kombinationer som bil och släp/husvagn. Stationen kommer även kunna ta emot motorcyklar.

“Vi är mycket glada över att äntligen öppna vår nya besiktningsstation i Linköping. Detta ger oss möjlighet att erbjuda våra besiktningstjänster till ännu fler kunder i regionen. Vi är fast beslutna att göra fordonsbesiktningen enkel, säker och effektiv för alla våra kunder”, säger Ola Olsson, Stationschef på Besikta Bilprovning och tillägger, “Som ett bevis på detta kan vi nu erbjuda våra kunder besiktning av två fordon samtidigt, såsom bil och släp eller bil och husvagn vilket möjliggör vår ambition till att vara en smidig besiktningsaktör”.

Den nya besiktningsstationen i Linköping med personal kommer att erbjuda ett brett utbud av besiktningstjänster, inklusive fordonstest, gasolkontroller och kontroller av husvagnar och släpvagnar. Med hjälp av modern teknologi och kvalificerade besiktningstekniker kan Besikta säkerställa en grundlig och pålitlig besiktning av fordonen.

Besikta fortsätter även att expandera sitt nätverk i Sverige för att möta behoven hos kunderna på fler platser runt om i landet - allt i en strävan efter att alla ska ha en bilbesiktning nära sig.

För att boka tid på nya stationen kan kunderna enkelt göra det online på Besiktas hemsida. I samband med invigningen så erbjuder Besikta sina kunder fina öppningserbjudanden i Linköping - Hackefors.

Besikta hälsar alla Linköpingsinvånare välkomna till sin nya besiktningsstation på Låsfjädersgatan 1-3 i Hackefors-området från och med onsdag den 13 september.

För mer information, besök besikta.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver idag över 190 besiktningsanläggningar på fler än 160 orter runt om i Sverige. Företagets ca 600 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Företaget erbjuder även extra säkerhetskontroller genom olika tilläggspaket med utökade kontroller av bl.a. krockskydd, elektronik och däck för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid.

Gå in på besikta.se för mer information.

Kontakter

Torbjörn Pihl

Marknadsområdeschef Nordöst 010-809 13 50

Relaterat innehåll