Gå direkt till innehåll
Besikta Bilprovning har öppnat sin 200:e besiktningsstation – nu även på Hönö

Pressmeddelande -

Besikta Bilprovning har öppnat sin 200:e besiktningsstation – nu även på Hönö

Besikta Bilprovning har öppnat sin 200:e besiktningsstation med placering på Hönö i Öckerö kommun. Vår fortsatta expansion bekräftar Besiktas position som en av de främsta aktörerna inom fordonsbesiktning i Sverige.

Besikta Bilprovning i Sverige AB har etablerat en imponerande närvaro över hela landet, och vår satsning på Hönö är ett viktigt steg för att erbjuda ännu bättre service. Att vara nära och tillgänglig för våra kunder är en del av vårt DNA, och med våra 200 besiktningsstationer är vi på mycket god väg att etablera oss rikstäckande vilket är efterfrågat av fordonsägare i Sverige.

En milstolpe för Besikta

Detta är en milstolpe för Besikta Bilprovning, och vi känner stor glädje över att även kunna erbjuda våra tjänster till bilägare som vill besöka vår nya station på Hönö i Göteborgs skärgård.

“Det är inte utan stolthet jag konstaterar att vi är en ledande aktör inom fordonsbesiktning i Sverige. Öppnandet av vår 200:e besiktningsstation representerar en milstolpe som visar vårt engagemang för att fortsätta investera i vårt nätverk och därigenom säkerställa en nära, smidig och pålitlig besiktning för våra kunder”, säger Daniel Hjortström, VD på Besikta Bilprovning.

Vi strävar kontinuerligt efter att leverera besiktningstjänster av högsta kvalitet. Genom att erbjuda fler lokala stationer kan vi ännu bättre möta våra kunders behov och öka tillgängligheten över hela landet.

Den första stationen i skärgården

Besiktas station nummer 200 blir den första stationen i skärgårdsmiljö och ligger precis i anslutning till färjan. Öckerö är en kommun i stark tillväxt och har flera planer på utveckling för att skapa en levande skärgårdskommun med människan i centrum.

”Äntligen kan vi erbjuda Hönö- och Öckeröbor en besiktningsstation på hemmaplan. Det känns bra att kunderna slipper ta färjan över till fastlandet för att kunna besikta sitt fordon. Det är spännande att få denna möjlighet och läget kunde inte vara bättre”, säger Mats Stranne, Marknadsområdeschef Göteborg/Bohuslän på Besikta.

Stort utbud

Den nya besiktningsstationen på Hönö kommer att ta emot personbilar, MC, husvagnar, lätta lastbilar och släpvagnar upp till 3500 kg för kontrollbesiktningar och efterkontroller. Stationen kommer erbjuda olika tilläggstjänster för de kunder som önskar en extra grundlig genomgång av bilen. Som på alla Besiktas stationer erbjuds möjlighet till både tidsbokning och drop-in.

Den nya stationen finns på Tärnvägen 17 på Hönö – Öckerö. För mer information, besök besikta.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver idag 200 besiktningsanläggningar på 164 orter runt om i Sverige. Företagets ca 600 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Företaget erbjuder även extra säkerhetskontroller genom olika tilläggspaket med utökade kontroller av bl.a. krockskydd, elektronik och däck för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid.

Gå in på besikta.se för mer information.

Kontakter

Mats Stranne

Regionchef Norr 010-809 13 00