Gå direkt till innehåll
Nu har Besikta Bilprovning öppnat i Sundsvall

Pressmeddelande -

Nu har Besikta Bilprovning öppnat i Sundsvall

Besikta Bilprovning fortsätter att växa och utökar nu sitt stationsnät med en ny besiktningsstation i Sundsvall. Stationen öppnade den 9 juni. Med erfarna tekniker och besiktningsingenjörer kommer kunderna utöver vanlig service även kunna erbjudas registreringsbesiktningar. Lokalen ligger dessutom strategiskt välplacerad i ett redan etablerat område så att Sundsvallsborna inte behöver åka så långt.

Med fler än 190 besiktningsstationer runt om i landet har Besikta Bilprovning Sveriges största stationsnät. För boende i Sundsvall innebär detta att man nu fått en bilbesiktning på hemmaplan med fokus på kundservice, kvalitet och god tillgänglighet.

”Vi har mycket rutinerade tekniker med lång erfarenhet, som även utför registreringsbesiktningar. Det är viktigt att kunna erbjuda den här typen av tjänster på hemmaplan och nu är det Sundsvalls tur", säger Jimmy Fjällstedt, Marknadsområdeschef Norr.

Det är en anpassning av en befintlig lokal som ligger strategiskt i ett redan etablerat område med många stora bilhandlare och verkstäder. Kunden kommer ha närhet till sina besiktningstekniker och sitt fordon eftersom lokalen är anpassad med en kundhörna i närhet till lyftarna.

Jimmy Fjällstedt som också bland annat ansvarar för stationen i Timrå tycker att det ska bli roligt att få möta kunderna även i Sundsvall: ”Vi vill precis som i Timrå erbjuda Sundsvall ett kundorienterat besiktningsföretag med brett utbud där kunden är i centrum, det kommer även finnas möjligheter att få utökade kontroller av vår erfarna personal. Kundupplevelsen och tillgängligheten i kombination med hög kvalitet från vår trevliga och kompetenta personal skall vara utmärkande för oss. Det är då kunderna trivs och vill komma tillbaka”, säger Jimmy Fjällstedt.

Den nya besiktningsstationen tar emot personbilar, MC, husvagnar, lätta lastbilar och släpvagnar upp till 3500 kg för kontrollbesiktningar och efterkontroller. Stationen erbjuder olika tilläggstjänster för de kunder som önskar en extra grundlig genomgång av bilen liksom möjlighet till registreringsbesiktningar. Som på alla Besiktas stationer erbjuds möjlighet till både tidsbokning och drop-in.

Den nya stationen öppnade på Tegelvägen 17 i Sundsvall den 9 juni. För mer information, besök besikta.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver idag över 190 besiktningsanläggningar på fler än 150 orter runt om i Sverige. Företagets ca 600 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Företaget erbjuder även extra säkerhetskontroller genom olika tilläggspaket med utökade kontroller av bl.a. krockskydd, elektronik och däck för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid.

Gå in på besikta.se för mer information.

Kontakter

Jimmy Fjällstedt

Marknadsområdeschef Norr 010-8098328