Gå direkt till innehåll
Tisdagen den 24 september kl 11:00 invigs Besiktas nya station i Umeå. Besikta bjuder alla kunder och besökare på kaffe och tårta.
Tisdagen den 24 september kl 11:00 invigs Besiktas nya station i Umeå. Besikta bjuder alla kunder och besökare på kaffe och tårta.

Pressmeddelande -

Besikta öppnar ny station i Umeå

Besikta Bilprovning utökar sitt nätverk av besiktningsstationer. Tisdagen den 24 september öppnar Besikta en ny station i Umeå på Sandbäcksgatan 13. Expansionen syftar till att öka tillgängligheten av besiktningstjänster och säkerställa att fler bilägare kan få sina fordon besiktade på ett enkelt och bekvämt sätt.

Besikta fortsätter att utöka sitt nätverk och öppnar den 24 september sin första station i Umeå, belägen på Sandbäcksgatan 13. Den nya stationen är en del av företagets satsning på att öka tillgängligheten för bilägare och erbjuda snabb och smidig service på lokal nivå.

Den nybyggda stationen är framtagen med hållbarhet i fokus genom projektet GreenZone 2.0 i Ersboda. Byggnaden är kretsloppsanpassad och reflekterar Besiktas långsiktiga miljö- och kvalitetstänkande. Med detta initiativ strävar Besiktas efter att öka tillgängligheten och göra det enklare för bilägare att få sina fordon besiktade snabbt och smidigt på hemmaplan.

Invigning med kaffe och tårta

För att fira öppningen bjuder Besikta in till en festlig invigningsceremoni där Benny Andersson, en trogen kund och stolt ägare av en klassisk Morris Minor, har äran att klippa bandet kl. 11:00. Under hela dagen kan besökarna njuta av kaffe och tårta, samtidigt som spännande tävlingar med attraktiva priser hålls. Som en extra bonus får de 100 första kunderna ett gratis första hjälpen-kit.

Besiktas 203:e station i Sverige

Den nya stationen i Umeå erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive kontrollbesiktning, registreringsbesiktning och efterkontroller. Med detta tillskott utökar Besikta sitt stationsnät till 203 stationer runt om i Sverige och fortsätter att växa med fokus på kvalitet, service och tillgänglighet.

- Vi är stolta över att kunna öppna vår nya station i Umeå och ser fram emot att välkomna både nya och återkommande kunder. Denna expansion är ett viktigt steg för att säkerställa att bilägare i regionen enkelt kan få tillgång till trygga och professionella besiktningstjänster, säger Karin Holm, marknadschef på Besikta.

Besikta strävar efter att alltid vara nära sina kunder och erbjuda en positiv och trygg upplevelse vid varje besiktningstillfälle.

För mer information om stationen i Umeå och för att boka tid, besök vår webbplats eller kontakta oss direkt.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver idag 200 besiktningsanläggningar på fler än 160 orter runt om i Sverige. Företagets ca 600 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Företaget erbjuder även extra säkerhetskontroller genom olika tilläggspaket med utökade kontroller av bl.a. krockskydd, elektronik och däck för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid.

Gå in på besikta.se för mer information.

Kontakter

Karin Holm

Karin Holm

Presskontakt Marknadschef 010-809 00 60

Relaterat innehåll

Relaterade event

Tisdag den 24 september kl 11:00 inviger Besikta sin nya station i Umeå. Besikta bjuder alla kunder och besökare på kaffe och tårta.

Besikta öppnar ny station i Umeå – invigning den 24 september

Tid 24 September 2024 11:00 – 12:00

Plats Besikta Sandbäcksgatan 13 i Umeå