Gå direkt till innehåll
Tisdag den 24 september kl 11:00 inviger Besikta sin nya station i Umeå. Besikta bjuder alla kunder och besökare på kaffe och tårta.
Tisdag den 24 september kl 11:00 inviger Besikta sin nya station i Umeå. Besikta bjuder alla kunder och besökare på kaffe och tårta.

Besikta öppnar ny station i Umeå – invigning den 24 september

Tid 24 September 2024 11:00 – 12:00

Plats Besikta Sandbäcksgatan 13 i Umeå

Besikta inviger sin nya besiktningsstation på Sandbäcksgatan 13 i Umeå tisdagen den 24 september. Benny Andersson, en trogen kund, klipper invigningsbandet kl. 11:00 och visar upp sin klassiska Morris Minor. Under dagen bjuds besökarna på kaffe och tårta, och de 100 första kunderna får ett gratis första hjälpen-kit. Det blir även roliga tävlingar med fina priser!

Stationens ordinarie öppettider är kl 07:00-16:00

Kategorier

Kontakter

Karin Holm

Karin Holm

Presskontakt Marknadschef 010-809 00 60

Relaterat innehåll

Tisdagen den 24 september kl 11:00 invigs Besiktas nya station i Umeå. Besikta bjuder alla kunder och besökare på kaffe och tårta.

Besikta öppnar ny station i Umeå

Besikta Bilprovning utökar sitt nätverk av besiktningsstationer. Tisdagen den 24 september öppnar Besikta en ny station i Umeå på Sandbäcksgatan 13. Expansionen syftar till att öka tillgängligheten av besiktningstjänster och säkerställa att fler bilägare kan få sina fordon besiktade på ett enkelt och bekvämt sätt.

Under 2024 har över 25 procent av de svenska bilägarna valt att besikta sitt fordon hos Besikta.

Besikta i topp – ökar sin marknadsandel

Under 2024 har över 25 procent av de svenska bilägarna valt att besikta sitt fordon hos Besikta Bilprovning. Det gör Besikta till det största bilbesiktningsföretaget i Sverige. Ett resultat som speglar Besiktas omfattande nätverk av besiktningsstationer från norr till söder – och inte minst, höga kundnöjdhet.

Den 24 september planerar Besikta att öppna en ny och unik besiktningsstation i Umeå på Sandbäcksgatan 13.

I september öppnar Besikta en ny station i Umeå

Den 24 september planerar Besikta att öppna en ny och unik besiktningsstation i Umeå på Sandbäcksgatan 13. Stationen har byggts med kretsloppsanpassad byggnadsteknik genom projektet GreenZone 2.0 i Ersboda.

En besiktning är en opartisk kontroll av ditt fordon

En besiktning är en opartisk kontroll av ditt fordon

Att genomföra kontrollbesiktning av ditt fordon kräver att vi på Besikta är ackrediterade och följer Trafikstyrelsens restriktioner. Alla våra besiktningstekniker genomgår kontinuerliga utbildningar och följer specifika rutiner för att få arbeta som tekniker. Träffa Magnus som är en av våra många besiktningstekniker som här berättar om sin vardag.

Alla stationer kan inte besikta släp med last. Se vilken station som är närmast dig!

Alla stationer kan inte ta emot lastade släp

Alla stationer kan ta emot släp, i någon form, men det är 55 av våra över 200 stationer som kan ta emot lastade släp. Här förklarar vi varför och vilka stationer som kan ta emot lastade släp.

Boka din kontrollbesiktning i rätt tid - du sparar pengar på lång sikt.

Gör din besiktning i rätt tid - du sparar pengar på lång sikt

Många tror fortfarande att besiktningen regleras av registreringsskylten, men så är det inte längre. Din privata bil ska genomgå besiktning var 14:e månad, medan fordon i yrkestrafik besiktas var 12:e månad. Vi rekommenderar att du planerar in besiktningen i rätt tid för att undvika onödiga kostnader i framtiden.
Det är inte ovanligt att kunder kontaktar oss och informerar om ett "lockande erbj

När ett fordon blir underkänt vid en kontrollbesiktning har man två månader på sig att genomföra en efterkontroll till en lägre avgift.

Vad händer när du blir underkänd vid en besiktning?

När ett fordon blir underkänt vid en kontrollbesiktning har man två månader på sig att genomföra en efterkontroll till en lägre avgift. Läs vidare för att förstå tidsramarna och vad som händer om ett fordon blir underkänt.