Gå direkt till innehåll
Besikta söker vi fler engagerade besiktningstekniker till våra nya stationer i Luleå, Boden och Umeå.
Besikta söker vi fler engagerade besiktningstekniker till våra nya stationer i Luleå, Boden och Umeå.

Pressmeddelande -

Besikta Bilprovning expanderar i Norrland: Söker Besiktningstekniker i Luleå, Boden och Umeå.

Som ledande aktör inom besiktning i Sverige planerar vi att öppna fler stationer i norra Sverige. Nu söker vi fler engagerade besiktningstekniker till våra nya stationer i Luleå, Boden och Umeå. Detta är en unik möjlighet att bidra till trafiksäkerheten och miljön, samtidigt som du får chansen att utvecklas professionellt inom företaget.

Vi på Besikta Bilprovning har flest besiktningsstationer i Sverige samt ett stort fokus och engagemang för att skapa kundnöjdhet, närhet och enkelhet. Som företag erbjuder vi en rad olika tjänster som kontrollbesiktning, registreringsbesiktning och köp- & säljtest, för att säkerställa att fordonet uppfyller de kontrollpunkter som ingår i besiktningen.

Gillar du att ge förstklassig service och har ett stort intresse för fordon, då är detta ett jobb för dig

- Vi söker killar och tjejer som är engagerade med stort kundfokus, har bil- eller teknikintresse och redo att bli en av våra nya viktiga besiktningstekniker. Detta är en fantastisk möjlighet för dig som söker nya karriärmöjligheter. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av att besikta fordon eftersom du får en betald utbildning av oss efter antagning för att bli certifierad besiktningstekniker, berättar Karin Holm, marknadschef Besikta Bilprovning.

För att söka tjänsten som besiktningstekniker krävs goda kunskaper i svenska, körkort behörighet B för personbil och en passion för att jobba med människor och ge god service. Besikta Bilprovning erbjuder inte bara en konkurrenskraftig lön, utan även omfattande kompetensutveckling inom olika områden. När du väl är anställd så finns det möjlighet att utöka med fler certifikat men även till avancemang inom bolaget, många har exempelvis gått vidare som team-ledare, besiktningsingenjör och stationschef på Besikta Bilprovning. Vi satsar på vår personal och det är därför så många trivs och stannar. Glädje, Ansvar och Stolthet – GAS – genomsyrar hela vår filosofi.

Besikta Bilprovning garanterar kvaliteten och kundnöjdheten i sin service genom att följa Swedacs riktlinjer inom besiktning, vilket gör att vi är en opartisk aktör som genomför kontrollbesiktningar för olika fordonsslag.

Om du är intresserad av att bli en del av oss på Besikta Bilprovning och bidra till att förbättra vägsäkerheten och miljön, besök företagets webbplats för mer information om hur du ansöker.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver i dag över 200 besiktningsanläggningar på fler än 160 orter runt om i Sverige. Företagets ca 600 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Företaget erbjuder även extra säkerhetskontroller genom olika tilläggspaket med utökade kontroller av bl.a. krockskydd, elektronik och däck för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid.

Gå in på besikta.se för mer information.

Kontakter

Jimmy Fjällstedt

Marknadsområdeschef Norr 010-8098328
Karin Holm

Karin Holm

Presskontakt Marknadschef 010-809 00 60

Relaterat innehåll