Gå direkt till innehåll
Boka en kontrollbesiktning på Besikta i Luleå och få ett introduktionspris, från 399 kronor.
Boka en kontrollbesiktning på Besikta i Luleå och få ett introduktionspris, från 399 kronor.

Nyhet -

Besikta har öppnat en ny station i Luleå och erbjuder kontrollbesiktning från 399 kronor

Besikta har öppnat sin 202:a besiktningsstation i Sverige. Denna gång i Luleå på Nordkalottvägen 14. För att fira detta får alla nya kunder i Luleå ett introduktionspris på kontrollbesiktningar.

Besikta Bilprovning fortsätter sin expansion genom att öppna sin 202:a station i Sverige, denna gång i Luleå. Den nya stationen på Nordkalottvägen 14 i Luleå välkomnar kunder med fordon upp till 3500 kg som personbil, lätt lastbil, husvagn och släp. Stationen i Luleå är därmed den senaste etableringen i företagets växande nätverk som sträcker sig från Trelleborg till Boden.

Boka en kontrollbesiktning från 399 kronor

För att fira denna milstolpe erbjuder Besikta ett särskilt öppningserbjudande till sina kunder i Luleå, med priser från 399 kronor för en kontrollbesiktning av personbil. Även övriga fordonsslag har fina introduktionspriser. För att utnyttja detta erbjudande, behöver kunderna bara boka sin kontrollbesiktning på hemsidan där kampanjkod står angiven.

- Vårt primära mål är att säkerställa att alla fordon på vägen uppfyller säkerhets- och miljönormer. Med vår nya station i Luleå kommer vi att vara ännu närmare våra kunder och kunna betjäna fler, vilket bidrar till att göra vägarna säkrare, säger Karin Holm, marknadschef på Besikta Bilprovning.

Besikta Bilprovning fortsätter att sträva efter att vara det bästa valet för alla dina behov vad gäller fordonstester, oavsett om det gäller kontrollbesiktning, registreringsbesiktning, köp- och säljtest eller trafiksäkerhetskontroll. Vi ser fram emot att välkomna alla nya kunder, såväl privatpersoner som företag, till vår nya station i Luleå.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Karin Holm

Karin Holm

Presskontakt Marknadschef 010-809 00 60

Relaterat innehåll