Gå direkt till innehåll
Besikta Bilprovning väljer att utmana i Örebro
Besikta Bilprovning väljer att utmana i Örebro

Pressmeddelande -

Besikta Bilprovning väljer att utmana i Örebro

Besikta Bilprovning öppnar en helt ny besiktningsstation i Örebro under augusti 2020. Som ny aktör på orten erbjuder Besikta boende och företag i området ett nytt alternativ i valet av bilbesiktning.

Besikta Bilprovning slår upp portarna till en ny besiktningsstation i Örebro under 2020. Besikta väljer att utmana redan etablerade aktörer på orten med en ny tillgänglighet och säkerhetsfokus. I strävan efter att bidra till en trafiksäker fordonsflotta i Sverige, erbjuder Besikta som ett exempel en kontroll av de viktigaste säkerhetsfunktionerna i bilens elektronik, nämligen elektroniken som styr krockkuddar och ABS-bromsar vid kontrollbesiktningen – utan extra kostnad.

Stationen kommer att ta emot personbilar och lätta lastbilar upp till 3500kg samt släp upp till 1000kg och MC. Kunder har möjlighet att boka tid eller använda sig av Besiktas drop in-tjänst vid sin besiktning. Den nya stationen öppnar i området Betttorp där många människor bor eller arbetar för att kunna erbjuda en ny tillgänglighet för fler örebroare.

– Örebro är för oss en viktig etablering som knyter oss ytterligare ett steg närmare kunden, berättar Marknadsområdeschef Marcus Rydell. Att snabbt kunna boka en tid eller bara svänga förbi stationen underlättar i de flesta människors vardag.

Stationen i Örebro öppnar på Skottvägen 5 under augusti 2020.

För mer information, besök besikta.se.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver idag 182 besiktningsanläggningar på 151 orter runt om i Sverige. Företagets ca 600 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Företaget har satt en säkrare standard för bilprovning i Sverige. Därför ingår utökade kontroller av ABS- bromsar och krockkuddar, utöver den ordinarie kontrollbesiktningen av personbilar. Dessutom erbjuds tilläggsbesiktningar med utökade kontroller av elektronik, däck och vätskor för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid.

Gå in på besikta.se för mer information.

Kontakter

Karin Holm

Karin Holm

Presskontakt Marknadschef 010-809 00 60

Relaterat innehåll