Gå direkt till innehåll
Besikta vill lyfta alla fantastiska kvinnorna som tar sig an allt från personbilar till lastbilar.
Besikta vill lyfta alla fantastiska kvinnorna som tar sig an allt från personbilar till lastbilar.

Pressmeddelande -

Kvinnligt ledarskap är naturligt på Besikta

I dag på internationella kvinnodagen vill vi på Besikta lyfta fram alla fantastiska kvinnorna som arbetar hos oss. Vi är stolta över att ha en mångfald av starka och kompetenta kvinnor som bidrar till vår framgång och utveckling.

Vi har en imponerande skara kvinnliga besiktningstekniker som tar sig an allt från personbilar till lastbilar. Alla våra medarbetare bidrar med sin skicklighet och precision till den svenska trafiksäkerheten och miljön. Alla våra kvinnliga medarbetare inom Besikta är inte bara experter på sitt område, utan de är också förebilder för nästa generation av kvinnor som vill göra karriär inom teknik.

Men det stannar inte där - våra kvinnliga medarbetare är också fördelade över olika nyckelroller inom företaget. Från verksamhetsutvecklare till teamledare, stationschefer och personal på vårt huvudkontor inom ekonomi, HR, kundtjänst och marknadsföring. Varje kvinna på Besikta spelar en viktig roll i att forma och driva företagets framtid.

Är du intresserad av att bli en del av vårt team? Oavsett om du är tekniskt kunnig och vill vara en del av besiktningsteamet eller om du är intresserad av en roll på vårt huvudkontor, så är du varmt välkommen till Besikta.

Vi sträcker oss från Boden till Trelleborg med över 200 stationer och planerar att öppna ännu fler i framtiden. Den 18 mars öppnar vi stolt vår 202a station i Luleå. Hos Besikta finns det inte bara möjlighet att utvecklas professionellt utan också att vara en del av vårt team.

Välkommen till Besikta - där varje individ räknas och bidrar till vår gemensamma framgång.

Ämnen

Kategorier


Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver idag 200 besiktningsanläggningar på fler än 160 orter runt om i Sverige. Företagets ca 600 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Företaget erbjuder även extra säkerhetskontroller genom olika tilläggspaket med utökade kontroller av bl.a. krockskydd, elektronik och däck för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid.

Gå in på besikta.se för mer information.

Kontakter

Karin Holm

Karin Holm

Presskontakt Marknadschef 010-809 00 60