Följ Besikta Bilprovning i Sverige AB

Dags för Besikta Bilprovning att öppna i Torsås

Pressmeddelande   •   Nov 04, 2019 14:16 CET

I januari 2020 öppnar Besikta Bilprovning i Torsås

Redan förra året meddelade Besikta Bilprovning att man planerade en ny station i Torsås. Byggandet av den nya stationen blev något försenat, men i januari 2020 är det dags för öppning.

Som Besikta Bilprovning tidigare meddelat görs en nyetablering i Torsås. Då byggandet av stationen tagit längre tid än planerat har man på Besikta fått skjuta på öppningen, men nu kan man alltså gå ut med mer information kring öppningen i Torsås. I slutet av januari 2020 får boende och företag i området tillgång till en säker och bra bilbesiktning.

Stationen är helt nybyggd och kommer att erbjuda kontrollbesiktningar och efterkontroller av personbilar, lätta lastbilar och släp upp till 3 500 kg samt motorcyklar.

På Besikta strävar man efter att förenkla bilägandet och erbjuder därför tjänster som är relevanta för kunderna. Tester som underlättar vid bilförsäljning och veteranbilsägande samt utökade kontroller är några av de extratjänster som Besikta tillhandahåller. Tidigare i år lanserades även möjligheten för privatpersoner att motta inbjudan till besiktning digitalt.

Besikta Bilprovning öppnar i centrala Torsås på den nybyggda Torshammargatan 1A.

För mer info, besök besikta.se

Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver idag 174 besiktningsanläggningar på 146 orter runt om i Sverige. Företagets ca 600 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Företaget har satt en säkrare standard för bilprovning i Sverige. Därför ingår utökade kontroller av ABS- bromsar och krockkuddar, utöver den ordinarie kontrollbesiktningen av personbilar. Dessutom erbjuds tilläggsbesiktningar med utökade kontroller av elektronik, däck och vätskor för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid.

Gå in på besikta.se för mer information.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.