Gå direkt till innehåll
Besikta utmanar nu även i Piteå med en ny station
Besikta utmanar nu även i Piteå med en ny station

Pressmeddelande -

​Besikta Bilprovning fortsätter sin resa norrut och öppnar under 2021 en ny besiktningsstation i Piteå

Besikta Bilprovning fortsätter sin resa norrut och öppnar under 2021 en ny besiktningsstation i Piteå

Besikta som idag har Sveriges största stationsnät, fortsätter att etablera sig på nya orter runt om i Sverige. I Piteå kommer stationen att vara strategiskt placerad vid E4 i nya fräscha lokaler där det är lätt för kunderna att hitta dit och besikta sitt fordon. Besikta väljer att utmana redan befintliga aktörer genom sin kunniga personal som alltid sätter kunden i fokus och att ha stor tillgänglighet.

- ”Att vara där kunderna finns är viktigt för Besikta, vilket tydligt avspeglar sig att vi har Sveriges största stationsnät av besiktningsstationer. Därför ser vi vår satsning i Piteå som en viktig strategisk etablering.” - säger marknadsområdeschefen Torbjörn Pihl.

- ”På Besikta strävar vår personal alltid efter att ge en hög och personlig service samt vara tillgängliga när våra kunder önskar besikta sitt fordon, något som vi vet att våra kunder värdesätter högt.” - fortsätter Torbjörn Pihl.

Stationen kommer att ta emot personbilar och lätta lastbilar upp till 3500kg samt släp upp till 1000kg och MC. Kunder har möjlighet att boka tid eller använda sig av Besiktas drop in-tjänst vid sin besiktning.

Planerad öppning sker i sista kvartalet 2021

Läs mer på besikta.se

Kontaktperson: Torbjörn Pihl

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver idag 185 besiktningsanläggningar på 152 orter runt om i Sverige. Företagets ca 600 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Företaget har satt en säkrare standard för bilprovning i Sverige. Därför ingår utökade kontroller av ABS- bromsar och krockkuddar, utöver den ordinarie kontrollbesiktningen av personbilar. Dessutom erbjuds tilläggsbesiktningar med utökade kontroller av elektronik, däck och vätskor för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid.

Gå in på besikta.se för mer information.

Kontakter

Karin Holm

Karin Holm

Presskontakt Marknadschef 010-809 00 60

Relaterat innehåll