Gå direkt till innehåll
Besikta Bilprovning i Borås utökar med ny station
Besikta Bilprovning i Borås utökar med ny station

Pressmeddelande -

Besikta Bilprovning i Borås utökar med ny station

Besikta Bilprovning utökar med ytterligare en besiktningsstation på Bergkantsgatan under september 2020.

Det nya läget innebär bättre tillgänglighet för boende i Sparsör och Fristad med omnejd.

Lokalen är helt nybyggd och anpassad för Besiktas verksamhet och ligger i anslutning till Rv 42 som är en av de större infarterna till Borås från Vårgårda.

– Vi ser detta som en stor möjlighet att hjälpa och vara mer tillgängliga för kunder i området som annars måste in och igenom Borås för att besikta sina fordon. I området rör sig mycket människor som nu snabbt kan svänga förbi och passa på att besikta sitt fordon på väg till eller ifrån jobbet, säger stationschef Robert Bäck.

Stationen kommer ta emot personbil, lätt lastbil, husbil upp till 3 000 kg samt MC. Kunderna kan välja mellan att boka tid eller komma förbi stationen på drop-in.

Läs mer på besikta.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver idag 182 besiktningsanläggningar på 151 orter runt om i Sverige. Företagets ca 600 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Företaget har satt en säkrare standard för bilprovning i Sverige. Därför ingår utökade kontroller av ABS- bromsar och krockkuddar, utöver den ordinarie kontrollbesiktningen av personbilar. Dessutom erbjuds tilläggsbesiktningar med utökade kontroller av elektronik, däck och vätskor för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid.

Gå in på besikta.se för mer information.

Kontakter

Torbjörn Pihl

Marknadsområdeschef Nordöst 010-809 13 50

Relaterat innehåll