Gå direkt till innehåll
Den 17 juni öppnar Besikta Bilprovnings i nya lokaler i Götene
Den 17 juni öppnar Besikta Bilprovnings i nya lokaler i Götene

Pressmeddelande -

Besikta Bilprovning i Götene flyttar till ny adress

Besikta Bilprovning flyttar till ny lokal i Götene under juni 2020. Det nya läget innebär att stationen blir mer tillgänglig för boende i Götene med omnejd.

I juni flyttar Besikta Bilprovning sin verksamhet i Götene till en ny lokal. Den nya lokalen är ombyggd och anpassad för Besiktas verksamhet och ligger i anslutning till en av ortens större infarter från Vättlösavägen, vilket innebär att stationen blir tillgängligare även för boende utanför Götene.

– Vi ser fram emot det nya läget, säger Stationschef Roger Larsson. Det innebär att vi blir mer synliga både för boende och besökare som kommer till Götene. I området rör sig mycket människor som nu snabbt kan svänga förbi och passa på att besikta sitt fordon.

Stationen tar fortsatt emot personbil, lätt lastbil, husbil och husvagn upp till 3 000 kg, släp upp till 1 200 kg samt MC. Kunderna kan välja mellan att boka tid eller komma förbi stationen på drop-in.

Flytten innebär ett kortare avbrott i verksamheten när den gamla stationen stänger den 8 juni fram tills att den nya stationen öppnar 17 juni. På stationen i Götene rekommenderar man därför kunderna att passa på att utföra sin besiktning innan uppehållet för att undvika eventuella körförbud.

Besiktas Bilprovning öppnar på Fogdagårdsgatan 4 i Götene den 17 juni 2020.

Läs mer på besikta.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver idag 182 besiktningsanläggningar på 151 orter runt om i Sverige. Företagets ca 600 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Företaget har satt en säkrare standard för bilprovning i Sverige. Därför ingår utökade kontroller av ABS- bromsar och krockkuddar, utöver den ordinarie kontrollbesiktningen av personbilar. Dessutom erbjuds tilläggsbesiktningar med utökade kontroller av elektronik, däck och vätskor för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid.

Gå in på besikta.se för mer information.

Kontakter

Roger Larsson

Stationschef Götene 010-809 66 68

Relaterat innehåll