Gå direkt till innehåll
Besikta lanserat en blogg som sprider kunskap om bilägandet.
Besikta lanserat en blogg som sprider kunskap om bilägandet.

Nyhet -

Smartare vägval med Besiktas blogg

Besikta har i sommar lanserat en blogg som är skapad för att hjälpa bilägare i hela Sverige. Genom bloggen får du som läsare kännedom om Besiktas olika tjänster samt praktiska tips för att göra bilägandet mer bekymmersfritt och säkert.

I sommar har Besikta lanserat sin blogg som sprider kunskap, med fokus att ge Sveriges bilägare goda råd när det gäller bilägandet.

- Vårt mål är inte bara att se till att bilen klarar besiktningen, utan också att alla bilägare känner sig trygga och informerade. Vår blogg sprider kunskap och ger goda tips och råd till både privatpersoner och företag. Med andra ord är det ett ”smart vägval” att följa vår blogg, berättar Karin Holm, marknadschef på Besikta.

Få mer kunskap på Besikta blogg

Med över 200 besiktningsstationer, från Boden till Trelleborg, har Besikta Sveriges största stationsnät och planerar att fortsätta expandera. Den nya bloggen är ytterligare ett steg i att vara nära kunden och en strävan att stödja bilägare samt sprida kunskap.

Bloggen fylls kontinuerligt med användbara tips och råd, såsom:

  1. Förberedelser inför besiktningen: Kontrollera lampor, däck och spolarvätska. En enkel genomgång kan spara dig både tid och pengar.
  2. Packa smart: Placera tunga föremål längst ner och närmast ryggstödet för att minska risken vid en kraftig inbromsning.
  3. Komfort på resan: Långa bilresor kan vara påfrestande. Ta regelbundna pauser, håll dig hydrerad och lyssna på bra musik eller ljudböcker för att hålla stämningen uppe.

Med Besiktas blogg får du ny kunskap som gör ditt bilägande och din bilresa både säkrare och roligare. Besök gärna bloggen www.besikta.se/blogg för att läsa mer.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Karin Holm

Karin Holm

Presskontakt Marknadschef 010-809 00 60