Gå direkt till innehåll
Besikta Bilprovning öppnar ny station för tungtrafik i Norrköping
Besikta Bilprovning öppnar ny station för tungtrafik i Norrköping

Pressmeddelande -

Snart öppnar Besikta för tungtrafik i Norrköping

I början av december slår Besikta Bilprovning upp portarna till en helt ny station i Norrköping och erbjuder ett alternativ för besiktning av tunga fordon på orten.

Det blir snart lättare att genomföra en besiktning av tunga fordon i Norrköping. Besiktas nya station kommer att ta emot alla typer av tungtrafik, men även lätta kombinationer kommer att rulla in och ut ur hallarna.

Tillgänglighet för företag

”I dagsläget finns bara en annan aktör på marknaden för tungtrafik i Norrköping och genom att erbjuda ett alternativ hoppas vi kunna bidra med en helt annan tillgänglighet för kunderna”, berättar stationschef Ola Olsson. ”Av erfarenhet vet vi att det är viktigt med flexibilitet och enkelhet för företagskunder vilket är något som vi kommer att kunna erbjuda dem.”

Att göra fordonsägandet enklare för sina kunder är ett av Besiktas ledord. Med detta i åtanke erbjuder Besikta tjänsten Fordonsporten – en mycket uppskattad tjänst där företag får en bra överblick av sin fordonsflotta och enkelt kan hantera sina bokningar.

Kunden i fokus

Teamleadern Jonas Lind är mycket nöjd med förutsättningarna för den nya stationen och möjligheten att underlätta för fordonsföretag. ”Vi placerar oss på ett ypperligt läge längs med E4:an, med bra tillgänglighet för framför allt den tunga trafiken. Här finns en närhet till övrig fordonsrelaterad service som förenklar fordonsägandet för våra kunder”, säger Jonas Lind.

Vad är det då som göra att Besikta skiljer sig från andra besiktningsföretag i Norrköping? ”Vi är noggranna, trevliga och mycket glada!” utbrister Ola Olsson. ”Kunden ska trivas under besöket och känna sig trygg med att besikta sitt fordon hos oss – både innan, under och efter besöket.”

För mer information

Den nya stationen kommer att öppna på Ströbogatan 32 i Åby, läs mer här eller på besikta.se.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver idag 163 besiktningsanläggningar på 141 orter från Ystad i söder till Gävle i norr. Företagets ca 600 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Företaget har satt en säkrare standard för bilprovning i Sverige. Därför ingår utökade kontroller av ABS- bromsar och krockkuddar, utöver den ordinarie kontrollbesiktningen av personbilar. Dessutom erbjuds tilläggsbesiktningar med utökade kontroller av elektronik, däck och vätskor för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid.

Gå in på besikta.se för mer information.

Presskontakt

Torbjörn Pihl

Marknadsområdeschef Nordöst 010-809 13 50

Relaterat material