Gå direkt till innehåll
Säkra bilaffären med Besikta Inbytestest

Pressmeddelande -

Säkra bilaffären med Besikta Inbytestest

Vill du få en extra skjuts i dina bilaffärer? Nu lanseras Besikta Inbytestest, ett oberoende test speciellt framtaget för bilhandlare. Testet medför kortare ledtider och ger en bra bild av bilens kondition. Dessutom ingår underlag för VDN-blankett.

”Med lanseringen av Besikta Inbytestest sätter vi en ny standard för bilhandlare i Sverige. Testet innebär en säkerhet både för köpare och säljare vid bilaffärer. Det unika med Besikta Inbytestest är att vi kombinerar den klassiska 'kontrollen' med ytterligare tester, allt för att på ett så heltäckande sätt som möjligt bedöma bilens skick. Vi är övertygade om att de bilhandlare som väljer att låta oss gå igenom deras bilar innan försäljning kommer att få nöjdare kunder och göra bättre bilaffärer” säger Kristian Karlsson, företagssäljare och ansvarig för Besikta Inbytestest.

Efter genomgången kontroll utfärdar Besikta ett underlag till varudeklarationsblankett (VDN). Som bilhandlare kan du nu berätta för dina kunder att bilen de funderar på att köpa på har genomgått en grundlig oberoende kontroll – ett viktigt säljargument!

Boka tid redan idag genom att kontakta Besiktas kundtjänst på 0774-400 800, eller besök din närmaste Besikta-station.

Ämnen

Kategorier


Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver idag 160 besiktningsanläggningar på 138 orter från Ystad i söder till Gävle i norr. Företagets ca 600 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Företaget har satt en säkrare standard för bilprovning i Sverige. Därför ingår utökade kontroller av ABS bromsar och krockkuddar, till den ordinarie kontrollbesiktningen av personbilar. Dessutom erbjuds tilläggsbesiktningar med utökade kontroller av elektronik, däck och vätskor för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid. Besikta står bakom den oberoende söktjänsten bokabesiktning.se där alla besiktningsstationer i hela Sverige listas.

Gå in på besikta.se för mer information.

Kontakter

Karin Holm

Karin Holm

Presskontakt Marknadschef 010-809 00 60