Gå direkt till innehåll
Nu får Helsingborgarna fler möjligheter till besiktning på hemmaplan

Pressmeddelande -

Nu får Helsingborgarna fler möjligheter till besiktning på hemmaplan

Måndagen den 13 februari utökar Besikta sitt stationsnät genom en nyetablering i Helsingborg. Stationen som ligger på Ättekulla på Stenbrovägen 15 erbjuder i första hand besiktning och efterkontroller av tunga fordon men även bilbesiktning och besiktning av personbil, lätt släp och lätt lastbil.

Efterfrågan på utökade besiktningsmöjligheter bland Besiktas kunder med tunga fordon har varit stor. – Nu utökar vi servicen för våra kunder i Helsingborgsregionen. Etableringen ligger i linje med Besiktas strategi att finnas nära sina kunder och nu är vi väldigt glada att öppna vår nya station, säger Nicklas Margård, VD för Besikta Bilprovning.

– Med etableringen ger vi boende och företag i Helsingborg med omnejd en säker partner för utförande av besiktningar, säger Ola Bergh, Marknadsområdeschef med ansvar för Besikta bilprovning i Helsingborgsregionen.

Om Besikta
Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver idag 154 besiktningsanläggningar på 133 orter i södra och mellersta Sverige. Företagets ca 600 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Företaget har satt en säkrare standard för bilprovning i Sverige. Därför ingår utökade kontroller av ABS bromsar och krockkuddar, vid den ordinarie kontrollbesiktningen av personbilar. Dessutom erbjuds tilläggsbesiktningar med utökade kontroller av elektronik, däck och vätskor för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid. Besikta står bakom den oberoende söktjänsten bokabesiktning.se där alla besiktningsstationer i hela Sverige listas. I takt med att Besikta växer behöver vi fler serviceinriktade besiktningstekniker. För mer information se vår hemsida.

Gå in på besikta.se för mer information eller läs mer om stationen i Helsingborg - Ättekulla här.

Kontakt
Ola Bergh
Marknadsområdeschef Besikta Bilprovning
ola.bergh@besikta.se
Tel: 010-809 71 72
SMS: 073-688 25 98

Ämnen

Regioner


Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver idag 154 besiktningsanläggningar på 133 orter från Ystad i söder till Gävle i norr. Företagets ca 600 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Företaget har satt en säkrare standard för bilprovning i Sverige. Därför ingår utökade kontroller av ABS bromsar och krockkuddar, till den ordinarie kontrollbesiktningen av personbilar. Dessutom erbjuds tilläggsbesiktningar med utökade kontroller av elektronik, däck och vätskor för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid. Besikta står bakom den oberoende söktjänsten bokabesiktning.se där alla besiktningsstationer i hela Sverige listas.

Gå in på besikta.se för mer information.

Presskontakt

Daniel Hjortström

Daniel Hjortström

VD