Gå direkt till innehåll
Besikta fortsätter att utveckla sin verksamhet i Klippan och bidra till en säker fordonsmiljö.
Besikta fortsätter att utveckla sin verksamhet i Klippan och bidra till en säker fordonsmiljö.

Pressmeddelande -

Besikta blir ensam aktör i Klippan - fortsätter sin verksamhet

Med anledning av gårdagens information om att Bilprovningen i Klippan stänger till sommaren, är vi på Besikta Bilprovning glada att meddela att vi kommer att fortsätta med vår besiktningsverksamhet precis som vanligt. Alltid med målet att alla fordonsägare i Klippan ska få ett säkert bilägande.

Våra tjänster kommer att fortsätta som vanligt i Klippan med fordonsbesiktning för personbilar, MC, släp, husbilar, husvagnar, lastbilar och bussar i olika storlekar och viktklasser. Vi välkomnar både nya och befintliga kunder att boka sina besiktningar hos oss. Med vårt engagemang för kvalitet och kundservice strävar vi efter att ge en smidig och effektiv serviceupplevelse för dig.

Med 200 stationer runtom i Sverige är vi en stor aktör inom bilbesiktningsbranschen och är väl rustad att möta behovet av bilbesiktningar, oavsett var du bor i landet. Efter gårdagens pressmeddelande från Svensk Bilprovning att de lägger ner sin station i Klippan, blir vi på Besikta ensam aktör i Klippan under sommaren 2024. Vi förstår vikten av lokal närvaro för alla bilägare och företag, och därför fortsätter vi vår verksamhet för att säkerställa besiktningsbehovet som kvarstår i området.

För mer information om våra tjänster eller för att boka en tid, besök vår hemsida besikta.se eller kontakta oss på telefon 0774-400 800.

Vi ser fram emot att fortsätta och utveckla vår verksamhet i Klippan och bidra till en säker fordonsmiljö.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver idag 200 besiktningsanläggningar på fler än 154 orter runt om i Sverige. Företagets ca 600 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Företaget erbjuder även extra säkerhetskontroller genom olika tilläggspaket med utökade kontroller av bl.a. krockskydd, elektronik och däck för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid.

Gå in på besikta.se för mer information.

Kontakter

Karin Holm

Karin Holm

Presskontakt Marknadschef 010-809 00 60