Gå direkt till innehåll
Besikta Bilprovning flyttar till nya lokaler i Gnosjö
Besikta Bilprovning flyttar till nya lokaler i Gnosjö

Pressmeddelande -

Besikta Bilprovning utökar verksamheten i Gnosjö

Besikta Bilprovning i Gnosjö flyttar till nya lokaler under sommaren 2019. De nybyggda lokalerna innebär att besiktningsstationens kapacitet ökar då man kommer att ta emot större och tyngre fordon än tidigare.

Besikta Bilprovning väljer att vidare satsa på verksamheten i Gnosjö och flyttar in i nybyggda och mer anpassade lokaler under augusti 2019. På den nya besiktningsstationen kommer man att kunna ta emot personbilar, lätta lastbilar, MC och släp upp till 3 500 kg.

”Flytten innebär att vi får bättre och mer kundanpassade lokaler med plats för kaffeautomat”, säger Marknadsområdeschef Torbjörn Pihl. ”Det blir en bättre kundupplevelse och en ökad kapacitet när vi nu kan ta emot högre och tyngre fordon än tidigare.”

Den nya stationen öppnar på Långgatan 32, i Gnosjö under augusti 2019.
För mer information, besök besikta.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver idag 165 besiktningsanläggningar på 143 orter från Ystad i söder till Gävle i norr. Företagets ca 600 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Företaget har satt en säkrare standard för bilprovning i Sverige. Därför ingår utökade kontroller av ABS- bromsar och krockkuddar, utöver den ordinarie kontrollbesiktningen av personbilar. Dessutom erbjuds tilläggsbesiktningar med utökade kontroller av elektronik, däck och vätskor för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid.

Gå in på besikta.se för mer information.

Kontakter

Torbjörn Eriksson

Stationschef Gnosjö, Gislaved, Vaggeryd, Värnamo 010- 809 85 38