Gå direkt till innehåll
Besikta Bilprovning flyttar till nya lokaler  i Kil
Besikta Bilprovning flyttar till nya lokaler i Kil

Pressmeddelande -

Besikta Bilprovning utökar och flyttar till nya lokaler i Kil

Efter årsskiftet flyttar Besikta Bilprovning till nya lokaler i Kil. Flytten innebär att man nu kommer att kunna ta emot fler fordonstyper än tidigare.

I mars öppnar den nya stationen på Årstidsvägen 16 i Kil som kommer att underlätta för kunderna på flera sätt.
”Det finns många fördelar med de nya lokalerna”, säger Marknadsområdeschef Peter Johansson. ”Nu får vi större ytor både inne och ute som är bättre anpassade för verksamheten. Vi växer och kommer att kunna erbjuda besiktning av fler fordonstyper än tidigare vilket har varit ett önskemål från våra kunder.”

Den nya stationen i Kil kommer att kunna ta emot personbilar, lätta lastbilar, lätta släp och MC – både via tidsbokning och drop-in.

”Kunderna kan förvänta sig en ny och modern anläggning med en fin kundmiljö som tillsammans med god service bidrar till en trevlig besiktning”, berättar Peter Johansson. ”Vi utvecklar hela tiden vår verksamhet för att kunna tillgodose våra kunders behov och göra det enklare att äga bil.”

Som ett led i Besiktas vision om ett enklare bilägande har man nyligen lanserat tjänsten Köp- och Säljtest. En frivillig kontroll som ger både köpare och säljare en oberoende bedömning av bilens kondition för en tryggare bilaffär.

För mer information besök besikta.se eller läs mer om Köp- och Säljtestet här.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver idag 162 besiktningsanläggningar på 141 orter från Ystad i söder till Gävle i norr. Företagets ca 600 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Företaget har satt en säkrare standard för bilprovning i Sverige. Därför ingår utökade kontroller av ABS- bromsar och krockkuddar, utöver den ordinarie kontrollbesiktningen av personbilar. Dessutom erbjuds tilläggsbesiktningar med utökade kontroller av elektronik, däck och vätskor för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid.

Gå in på besikta.se för mer information.