Gå direkt till innehåll
Besikta Bilprovning öppnar i Vännäs efter sommaren 2019
Besikta Bilprovning öppnar i Vännäs efter sommaren 2019

Pressmeddelande -

Besikta Bilprovning utökar med ny station i Vännäs

Besikta Bilprovning utökar sitt stationsnät med flera nyetableringar runt om i Sverige under 2019. En av de första nyetableringarna i Norrland görs på orten Vännäs som efter sommaren 2019 får närmare till besiktningen.

Besikta utökar sitt stationsnät norrut och öppnar en ny besiktningsstation i Vännäs. Nyetableringen innebär en förbättrad tillgängligheten för fordonsägare i Vännäs och närliggande kommuner samt att den medför en utveckling av regionens samhällsservice. Att Besikta väljer att etablera sig i Vännäs ses som ett välkommet tillskott i kommunen.

”Vi har under en längre period kikat på Vännäs som en lämplig ort för en nyetablering och det känns riktigt roligt att en av våra första besiktningsstationer i Norrland blir just här!”, säger Regionschef Mats Pettersson. ”Etableringen är helt i linje med Besiktas strategi att erbjuda kunder en bra tillgänglighet och ett steg i att utöka Besiktas stationsnät norrut.”

Stationen kommer att ta emot personbilar, lätta lastbilar, släp och MC upp till 3 500 kg för kontrollbesiktning och efterkontroller. Vid besiktningen har kunder även möjlighet att välja olika tilläggspaket med utökade kontroller för en extra grundlig genomgång av fordonet. Som på alla Besiktas stationer erbjuds både drop-in och bokningsbara besiktningstider.

Den nya stationen öppnar på Företagsvägen 15 i Vännäs efter sommaren 2019.
För mer information, besök besikta.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver idag 165 besiktningsanläggningar på 143 orter från Ystad i söder till Gävle i norr. Företagets ca 600 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Företaget har satt en säkrare standard för bilprovning i Sverige. Därför ingår utökade kontroller av ABS- bromsar och krockkuddar, utöver den ordinarie kontrollbesiktningen av personbilar. Dessutom erbjuds tilläggsbesiktningar med utökade kontroller av elektronik, däck och vätskor för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid.

Gå in på besikta.se för mer information.

Kontakter

Mats Stranne

Regionchef Norr 010-809 13 00

Relaterat innehåll