Gå direkt till innehåll
Besikta Bilprovning på Orust flyttar till ny adress

Pressmeddelande -

Besikta Bilprovning på Orust flyttar till ny adress

Besikta Bilprovning utökar sin nuvarande verksamhet på Orust och flyttar till en bättre anpassad lokal. Det nya läget innebär att stationen blir mer tillgänglig för boende på Orust. Stationen öppnar på Hälla 815 under hösten 2021.

Under hösten 2021 flyttar Besikta Bilprovning sin verksamhet på Orust till en ny lokal. Den nya utrustningen innebär en ökad kapacitet och tillgänglighet för både privat- och företagskunder.

– Vi ser fram emot det nya läget, säger Marknadsområdeschef Mats Pettersson. Det innebär att vi blir mer synliga och gör det enklare för boende på Orust att besikta sina fordon.

Besiktas nya station på Orust kommer kunna ta emot personbil, lätt lastbil och husbil upp till 3 500 kg. Kunderna kan välja mellan att boka tid eller komma förbi stationen på drop-in.

Förutom att stationens tillgänglighet ökar, är lokalerna mer anpassade för kunderna och innebär även en bättre arbetsmiljö för personalen.

Besiktas Bilprovning öppnar på Hälla 815 vid Orust Motor under hösten 2021.

Läs mer på besikta.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver idag över 180 besiktningsanläggningar på fler än 150 orter runt om i Sverige. Företagets ca 600 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Företaget erbjuder även extra säkerhetskontroller genom olika tilläggspaket med utökade kontroller av bl.a. krockskydd, elektronik och däck för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid.

Gå in på besikta.se för mer information.

Kontakter

Mats Stranne

Regionchef Norr 010-809 13 00