Följ Besikta Bilprovning i Sverige AB

Besikta Bilprovning öppnar ny tungstation i Eskilstuna

Pressmeddelande   •   Jun 25, 2019 09:40 CEST

Besikta öppnar tungstation i Eskilstuna under oktober 2019.

Som en redan etablerad aktör i Eskilstuna väljer nu Besikta Bilprovning att öppna en helt ny besiktningsstation i området Kjula för att öka tillgängligheten för kunder med tunga fordon.

Idag bedriver Besikta Bilprovning verksamhet på två stationer i Eskilstuna men för att kunna tillgodose de besiktningsbehov som finns i området, flyttar man verksamheten från Kungsgatan till Williamsväg i området Kjula. Besiktas andra stationen på Mått Johanssons väg kommer att ligga kvar i stans centrum.

Den nya stationen i Kjula byggs i anslutning till logistikparken i Eskilstuna och kommer huvudsakligen att ta emot tunga fordon, men även vara öppen för lätta fordon.

”Vi utökar servicen då Besikta är det enda företag som för närvarande erbjuder besiktningstjänster för tunga fordon i Eskilstuna”, berättar Marknadsområdeschef Marcus Rydell. ”Vi ser även att närheten till E20 innebär en ökad tillgänglighet för orter runtomkring, ett utmärkt exempel är våra kunder i Strängnäs som nu får närmare till besiktningen.”

På Besikta vet man av erfarenhet att flexibilitet och enkelhet är viktigt för företagskunder och genom att kunna boka fasta tider och ha tillgång till drop-in kan besiktningen ske på kundernas villkor. Som ytterligare en del i att förenkla fordonsägandet för företagskunder erbjuder Besikta tjänsten Fordonsporten – en mycket uppskattad tjänst där företag får en bra överblick av sin fordonsflotta och enkelt kan hantera sina bokningar.

Den nya tungstationen kommer att öppna på Williamsväg 1 i Eskilstuna under oktober 2019. Stationen på Kungsgatan håller öppet fram till den 30 juni.

För mer information, besök besikta.se

Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver idag 166 besiktningsanläggningar på 143 orter från Ystad i söder till Gävle i norr. Företagets ca 600 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Företaget har satt en säkrare standard för bilprovning i Sverige. Därför ingår utökade kontroller av ABS- bromsar och krockkuddar, utöver den ordinarie kontrollbesiktningen av personbilar. Dessutom erbjuds tilläggsbesiktningar med utökade kontroller av elektronik, däck och vätskor för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid.

Gå in på besikta.se för mer information.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.