Gå direkt till innehåll
Besikta Bilprovning etablerar sig i Stockholm - Skarpnäck
Besikta Bilprovning etablerar sig i Stockholm - Skarpnäck

Pressmeddelande -

Besikta Bilprovning öppnar ny besiktningsstation i Stockholm – Skarpnäck

Besikta Bilprovning fortsätter att växa och utökar nu sin närvaro i Stockholmsregionen. Under november 2019 öppnas en ny besiktningsstation i Skarpnäck som kommer att underlätta bilägandet för både boende och företag i området.

Besikta utökar sin stationsnärvaro med en nyetablering i Skarpnäck i Stockholms kommun. Stationen öppnar på Fraktflygargatan 6 under november 2019 och kommer att öka tillgängligheten för kunder i området.

”Besikta har redan Sveriges största stationsnät med över 160 stationer runt om i landet och nu väljer vi att fokusera på Stockholmsområdet.” berättar Marknadsområdeschef Marcus Rydell. ”Att öppna en station i Skarpnäck är helt i linje med vår stora Stockholmsatsning när det gäller både lätta och tunga fordon. Detta är bara början och vi kommer inom kort presentera fler etableringar i området.”

Stationen kommer att anpassas för att kunna ta emot personbilar och lätta lastbilar upp till 3 500 kg samt MC. Utöver kontrollbesiktningar och efterkontroller kommer kunderna att ha möjlighet att välja till olika tilläggspaket med utökade kontroller eller nyttja drop-in-besiktning.

För mer information, besök besikta.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver idag 168 besiktningsanläggningar på 143 orter runt om i Sverige. Företagets ca 600 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Företaget har satt en säkrare standard för bilprovning i Sverige. Därför ingår utökade kontroller av ABS- bromsar och krockkuddar, utöver den ordinarie kontrollbesiktningen av personbilar. Dessutom erbjuds tilläggsbesiktningar med utökade kontroller av elektronik, däck och vätskor för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid.

Gå in på besikta.se för mer information.

Kontakter

Marcus Rydell

Marknadsområdeschef Stockholm 010-809 14 00