Gå direkt till innehåll
Besikta Bilprovning öppnar ny station i Stockholm - Åkersberga
Besikta Bilprovning öppnar ny station i Stockholm - Åkersberga

Pressmeddelande -

Besikta Bilprovning öppnar ny besiktningsstation i Stockholm – Åkersberga

Besikta Bilprovning fortsätter att utöka sin närvaro i Stockholmsregionen. Under januari 2020 öppnar en ny besiktningsstation i Åkersberga som kommer att förenkla bilägandet för både boende och företag i området.

Besikta Bilprovning meddelar att man fortsätter utöka sitt stationsnät med en nyetablering i Stockholms län. Den nya besiktningsstationen öppnar på Sågvägen 33 i Åkersberga under januari 2020 och kommer att öka tillgängligheten för många människor i området.

– Vi fortsätter vår expansion i Stockholmsområdet och stationen i Åkersberga kommer att vara en så kallad genomfartsstationen, berättar Marknadsområdeschef Marcus Rydell. Det innebär att vi kan ta emot husbilar, husvagnar, släpvagnar och andra fordon som idag har svårt att hitta lediga tider i och omkring Stockholm.

Stationen kommer även att ta emot personbilar, lätta lastbilar samt MC för kontrollbesiktning och efterkontroll. Det kommer även finns möjlighet för registreringsbesiktning av lätta fordon.

På Besikta strävar man efter att förenkla bilägandet och erbjuder därför tjänster som är relevanta för kunderna. Tester som underlättar vid bilförsäljning och veteranbilsägande samt utökade kontroller är några av de extratjänster som Besikta tillhandahåller fordonsägare. Under maj lanserades även möjligheten för privatpersoner att motta inbjudan till besiktning digitalt.

För mer information, besök besikta.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver idag 175 besiktningsanläggningar på 146 orter runt om i Sverige. Företagets ca 600 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Företaget har satt en säkrare standard för bilprovning i Sverige. Därför ingår utökade kontroller av ABS- bromsar och krockkuddar, utöver den ordinarie kontrollbesiktningen av personbilar. Dessutom erbjuds tilläggsbesiktningar med utökade kontroller av elektronik, däck och vätskor för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid.

Gå in på besikta.se för mer information.

Kontakter

Karin Holm

Karin Holm

Presskontakt Marknadschef 010-809 00 60