Gå direkt till innehåll
Besikta Bilprovning öppnar besiktningsstation i Boden

Pressmeddelande -

Besikta Bilprovning öppnar besiktningsstation i Boden

Besikta Bilprovning fortsätter att utöka sitt stationsnät och gör flera nyetableringar i norra Sverige under 2021 och meddelar nu att Boden kommer nu att få ett nytt och säkert alternativ för sin besiktning. 

Stationen i Boden kommer att öppna på Sturegatan 11 och kommer att kunna ta emot personbilar, lätta lastbilar, och släp upp till 3500 kg samt MC. Kunder kommer att ha möjlighet att boka tid för besiktning eller komma på drop-in.

Besikta vill ge invånarna i Boden ytterligare ett alternativ till att besikta sitt fordon där fokus och styrkan ligger i kunnig personal som ger service i världsklass, stort kundfokus och en stor tillgänglighet.

- ”Vi inom Besikta strävar alltid efter att vara lättillgängliga för kunden och ge det där lilla extra för att våra kunder ska känna sig välkomna och trygga när de får sitt fordon besiktigat. Idag finns en aktör i Boden men vi ser ett stort behov att öka tillgängligheten för kunderna och då är det naturligt för oss att etablera oss i Boden. - säger marknadsområdeschefen Torbjörn Pihl.

Etableringen i Boden ligger helt i linje med Besiktas strategi att vara nära kunderna, något som tydliggörs i Besiktas paroll ”Alltid nära dig” och beräknas öppna under andra kvartalet 2021.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver idag 185 besiktningsanläggningar på 152 orter runt om i Sverige. Företagets ca 600 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Företaget har satt en säkrare standard för bilprovning i Sverige. Därför ingår utökade kontroller av ABS- bromsar och krockkuddar, utöver den ordinarie kontrollbesiktningen av personbilar. Dessutom erbjuds tilläggsbesiktningar med utökade kontroller av elektronik, däck och vätskor för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid.

Gå in på besikta.se för mer information.