Gå direkt till innehåll
Besikta Bilprovning i Vännäs flyttar till nya och bättre anpassade lokaler
Besikta Bilprovning i Vännäs flyttar till nya och bättre anpassade lokaler

Pressmeddelande -

Besikta Bilprovning i Vännäs flyttar till nya och bättre anpassade lokaler

Besikta Bilprovning utökar sin nuvarande verksamhet i Vännäs och flyttar den 1 september 2022 till ett nyetablerat område i Vännäsby, där det planeras in nybyggda industrilokaler om 2 000 kvm på ett markområde beläget efter Företagsvägen. Det nya läget innebär att det kommer finnas en helt annan möjlighet att ta emot samtliga fordonstyper.

Vi är väldigt glada och nöjda med hur vi blivit mottagna i Vännäsby och Vännäs, säger Torbjörn Pihl, Marknadsområdeschef på Besikta Bilprovning. Det känns bra att framöver kunna erbjuda besiktning till samtliga fordonstyper upp till 3500kg, dessutom i en ny och fräsch lokal.

Även fastighetsbolaget som ligger bakom nybygget av de kommersiella lokalerna i Vännäsby ser positivt på etableringen och det samarbete som är på gång.

- Efterfrågan på nya lokaler är hög där vi har ett starkt näringsliv med stor inflyttning. Det är fantastiskt glädjande att vi tillsammans med lokala företag hittar en samarbetsform där vi tillsammans stärker kommunens attraktivitet och framtida expansionsmöjligheter, säger Per Lundqvist, VD för Vännäs Industrihus och Vännäs Fastigheter AB.

Besiktas Bilprovning öppnar under hösten 2022 på markområdet efter Företagsvägen i Vännäsby. Närmsta grannar blir padel och restaurangverksamhet.

Förutom att stationens tillgänglighet ökar, är lokalerna mer anpassade för kunderna och innebär även en bättre arbetsmiljö för personalen.

Besiktas nya station i Vännäsby kommer kunna ta emot personbil, MC, släp, lätt lastbil och husbil upp till 3 500 kg. Kunderna kan välja mellan att boka tid eller komma förbi stationen på drop-in.

Läs mer på besikta.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver idag över 180 besiktningsanläggningar på fler än 150 orter runt om i Sverige. Företagets ca 600 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Företaget erbjuder även extra säkerhetskontroller genom olika tilläggspaket med utökade kontroller av bl.a. krockskydd, elektronik och däck för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid.

Gå in på besikta.se för mer information.

Kontakter

Torbjörn Pihl

Marknadsområdeschef Nordöst 010-809 13 50