Gå direkt till innehåll
Besikta Bilprovning har öppnat en ny station i Söderhamn
Besikta Bilprovning har öppnat en ny station i Söderhamn

Pressmeddelande -

Besikta Bilprovning har slagit upp portarna i Söderhamn

Besikta Bilprovning utökar nu sitt stationsnät med ytterligare en station – denna gång är det Söderhamn som får en ny besiktningsstation. Besikta blir den andra aktören som öppnar på orten. Stationen öppnade den 26 januari 2022 i nya fräscha lokaler ett stenkast från E4:an. Närmaste grannar blir Ryds Bilglas och gården delas med Mekonomen.

Med nu fler än 190 besiktningsstationer runt om i landet har Besikta Bilprovning Sveriges största stationsnät och under 2022 öppnas flera nya stationer. Denna gång är det Söderhamn som får en egen station. För boende i området innebär detta att man nu får en bilbesiktning på hemmaplan och inte längre behöver ta sig till andra orter i länet.

"Vi har sett fram emot att kunna öppna ytterligare en station för att komma närmare våra kunder. Att finnas i Söderhamn gör att vi stärker upp området mellan Hudiksvall och Gävle vilket känns tryggt", säger Marcus Rydell, Marknadsområdeschef Nordöst på Besikta Bilprovning.

Stationens tillgänglighet är väl planerad både från Söderhamn samt från kringorterna då avfarterna från E4:an ligger nära Västra Industriområdet där lokalen är placerad. Ytterligare plus är att lokalerna är moderna, anpassade för kunderna och innebär även en bra arbetsmiljö för personalen.

"Det känns bra att numera även kunna erbjuda våra kunder i Söderhamn besiktning för lätta fordonstyper upp till 3500 kg, dessutom i en ny och fräsch lokal. Vi delar fastigheten med Ryds Bilglas och gården kommer delas med Mekonomen. Dessutom får kunderna ytterligare en möjlighet att testa en annan aktör på orten vilket ger större valmöjligheter",  fortsätter Marcus Rydell.

    Besiktas nya station i Söderhamn kommer kunna ta emot alla lätta fordon som personbil, släp, lätt lastbil, husvagn och husbil upp till 3 500 kg för kontrollbesiktningar och efterkontroller, men även erbjuda olika tilläggstjänster för de kunder som önskar en extra grundlig genomgång av bilen. Kunderna kan välja mellan att boka tid online, via telefon eller komma förbi stationen på drop-in.

    Besiktas Bilprovning öppnade den 26 januari 2022 på Växelgatan 13 i Söderhamn.

    Läs mer på besikta.se

    Relaterade länkar

    Ämnen

    Kategorier

    Regioner


    Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver idag över 190 besiktningsanläggningar på fler än 150 orter runt om i Sverige. Företagets ca 600 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Företaget erbjuder även extra säkerhetskontroller genom olika tilläggspaket med utökade kontroller av bl.a. krockskydd, elektronik och däck för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid.

    Gå in på besikta.se för mer information.

    Kontakter

    Marcus Rydell

    Marknadsområdeschef Stockholm 010-809 14 00