Gå direkt till innehåll
Besikta Bilprovning har flyttat in i nya lokaler i Vårgårda
Besikta Bilprovning har flyttat in i nya lokaler i Vårgårda

Pressmeddelande -

Besikta Bilprovning har nya lokaler i Vårgårda

Idag måndag den 19 november slår Besikta Bilprovning upp portarna till den nya lokalen i Vårgårda och välkomnar kunderna med in i besiktningshallen.

De nya större lokalerna ligger kvar på Verkstadsgatan 4 i Vårgårda och tar emot personbilar, lätta lastbilar och även motorcyklar framöver. Stationen kommer fortsättningsvis att erbjuda kontrollbesiktningar och efterkontroller med möjlighet för både tidsbokning och drop-in.

”De nya lokalerna innebär att vi får bättre utrymme där kunden nu kan vara med vid besiktningen. Det blir helt enkelt både bättre för kunderna och personalen”, säger Marknadsområdeschef Mats Pettersson. ”Och nu kan vi dessutom bjuda på kaffe!”

Kunderna kan förvänta sig ett bra bemötande av en mycket trevlig personal och en pålitlig besiktning. På Besikta strävar man hela tiden efter att förenkla bilägandet och erbjuder en riktigt säker besiktning. I kontrollbesiktning Säker Standard ingår därför en kontroll av de viktigaste säkerhetsfunktionerna i bilens elektronik, nämligen elektroniken som styr krockkuddar och ABS-bromsar. Med denna extrakontroll, som inte rapporteras till Transportstyrelsen, vill Besikta ta sitt ansvar för att bilisterna ska kunna upptäcka dessa fel i tid och öka säkerheten för förare, medpassagerare och trafikanter.

Gå in på besikta.se för mer information, eller läs mer om stationen i Vårgårda här.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver idag 162 besiktningsanläggningar på 141 orter från Ystad i söder till Gävle i norr. Företagets ca 600 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Företaget har satt en säkrare standard för bilprovning i Sverige. Därför ingår utökade kontroller av ABS- bromsar och krockkuddar, utöver den ordinarie kontrollbesiktningen av personbilar. Dessutom erbjuds tilläggsbesiktningar med utökade kontroller av elektronik, däck och vätskor för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid.

Gå in på besikta.se för mer information.

Kontakter

Mats Stranne

Regionchef Norr 010-809 13 00