Gå direkt till innehåll
Besikta Bilprovning fortsätter att expandera sin verksamhet runt om i Sverige, och nu står Östhammar på tur i Uppland.
Besikta Bilprovning fortsätter att expandera sin verksamhet runt om i Sverige, och nu står Östhammar på tur i Uppland.

Pressmeddelande -

Besikta Bilprovning fortsätter sin expansionsresa genom att öppna i Östhammar.

Besikta Bilprovning fortsätter att expandera sin verksamhet runt om i Sverige, och nu står Östhammar på tur i Uppland. För boende och företag i området innebär detta ett nytt alternativ till besiktningen och en ökad tillgänglighet.

Besikta väljer att utmana en redan etablerad aktör på orten med sin kunniga personal, tillgänglighet och kundfokus. Öppning planeras under Q4 2021 och då får boende och företag i området tillgång till en säker och bra bilbesiktning.

Stationen kommer att erbjuda kontrollbesiktningar och efterkontroller av personbilar, lätta lastbilar, husvagnar och släp upp till 3 500 kg.

-”Vi är glada att kunna ge fordonsägare i Östhammar ett alternativ till den befintliga aktören och den nya stationen i Östhammar kommer att knyta ihop Uppsala med Tierp i vårt stationsnät” säger Marcus Rydell, marknadsområdeschef på Besikta Bilprovning.

Besikta Bilprovning öppnar i Östhammar på Hantverksvägen 12.

Relaterade länkar

Ämnen

Regioner


Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver idag över 180 besiktningsanläggningar på fler än 150 orter runt om i Sverige. Företagets ca 600 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Företaget erbjuder även extra säkerhetskontroller genom olika tilläggspaket med utökade kontroller av bl.a. krockskydd, elektronik och däck för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid.

Gå in på besikta.se för mer information.

Kontakter

Marcus Rydell

Marknadsområdeschef Stockholm 010-809 14 00