Gå direkt till innehåll
Besikta Bilprovning öppnar station i Lindesberg
Besikta Bilprovning öppnar station i Lindesberg

Pressmeddelande -

Besikta Bilprovning fortsätter att växa och öppnar ny station i Lindesberg

Besikta Bilprovning utökar nu sitt stationsnät med en ny station i Lindesberg. Under augusti 2019 slår man upp portarna och erbjuder ett nytt alternativ till bilbesiktning för boende och företag i området.

Besikta Bilprovning fortsätter att utvidga stationsnätet som ett led i att öka tillgängligheten för kunderna och öppnar under augusti 2019, en ny station på Stafettgatan 36 i Lindesberg.

”Vi strävar hela tiden efter att utveckla vår verksamhet för att kunna tillgodose våra kunders behov och förenkla bilägandet”, berättar Marknadsområdeschef Peter Johansson. ”Och med en ny och modern anläggning, god service och säkra besiktningar kan vi verkligen utmana på orten.”

Den nybyggda stationen kommer att ta emot personbilar, lätta lastbilar, husbilar, MC och släpvagnar upp till 3 500 kg, men man hoppas kunna utöka med ännu fler fordonstyper och tjänster. Utöver kontrollbesiktningar och efterkontroller kommer kunderna att ha möjlighet att välja till olika tilläggspaket med utökade kontroller eller nyttja drop-in-besiktning.

För mer information, besök besikta.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver idag 164 besiktningsanläggningar på 142 orter från Ystad i söder till Gävle i norr. Företagets ca 600 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Företaget har satt en säkrare standard för bilprovning i Sverige. Därför ingår utökade kontroller av ABS- bromsar och krockkuddar, utöver den ordinarie kontrollbesiktningen av personbilar. Dessutom erbjuds tilläggsbesiktningar med utökade kontroller av elektronik, däck och vätskor för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid.

Gå in på besikta.se för mer information.

Kontakter

Karin Holm

Karin Holm

Presskontakt Marknadschef 010-809 00 60