Gå direkt till innehåll
Besikta Bilprovning flyttar till nya lokaler i Bromölla

Pressmeddelande -

Besikta Bilprovning flyttar till nya lokaler i Bromölla

Under våren 2019 utökar Besikta sin verksamhet i Bromölla genom att flytta till större lokaler.

”Det finns flera fördelar med de nya lokalerna” berättar Marknadsområdeschef Lars Wiik. ”Främst betyder det att stationen kommer kunna ta emot fler fordonstyper än tidigare, vilket gör att fler Bromöllabor har möjlighet att besikta sitt fordon hos oss.”

De nya större lokalerna, som kommer att ligga kvar på Nyängsgatan 10 i Bromölla, innebär att stationen kommer att kunna ta emot personbilar, lätta lastbilar, släp, husvagnar, husbilar och MC.

”Våra kunder kan vänta sig nya fräscha lokaler som gör det smidigt och enkelt att besikta sitt fordon på hemmaplan” säger Lars Wiiks. ”På Besikta strävar vi hela tiden efter att förenkla bilägandet och erbjuda en riktigt säker besiktning. I vår kontrollbesiktning Säker Standard ingår därför en kontroll av de viktigaste säkerhetsfunktionerna i bilens elektronik, nämligen elektroniken som styr krockkuddar och ABS-bromsar. Med denna extrakontroll, som inte rapporteras till Transportstyrelsen, vill vi ta vårt ansvar för att bilisterna ska kunna upptäcka dessa fel i tid och öka säkerheten för förare, medpassagerare och trafikanter.”

Besikta Bilprovning i Bromölla kommer även fortsättningsvis att erbjuda kontrollbesiktningar och efterkontroller med möjlighet för både tidsbokning och drop-in.

Gå in på besikta.se för mer information, eller läs mer om stationen i Bromölla här.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver idag 162 besiktningsanläggningar på 140 orter från Ystad i söder till Gävle i norr. Företagets ca 600 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Företaget har satt en säkrare standard för bilprovning i Sverige. Därför ingår utökade kontroller av ABS- bromsar och krockkuddar, utöver den ordinarie kontrollbesiktningen av personbilar. Dessutom erbjuds tilläggsbesiktningar med utökade kontroller av elektronik, däck och vätskor för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid. Besikta står bakom den oberoende söktjänsten bokabesiktning.se där alla besiktningsstationer i hela Sverige listas.

Gå in på besikta.se för mer information.

Presskontakt

Lars Wiik

Marknadsområdeschef Sydöst 010 - 809 11 50