Gå direkt till innehåll
Besikta Bilprovning öppnar en helt ny besiktningsstation i Tierp.
Besikta Bilprovning öppnar en helt ny besiktningsstation i Tierp.

Pressmeddelande -

Besikta Bilprovning etablerar sig i Tierp

Besikta Bilprovning fortsätter att utöka sitt stationsnät och öppnar under april 2019 en helt ny besiktningsstation i Tierp. Med Besikta som ny aktör på orten, erbjuds nu boende och företag i området ett nytt alternativ för sin bilbesiktning.

Med flera nyetableringar på gång runt om i landet fortsätter Besikta att utöka Sveriges största stationsnät. Denna gång har turen kommit Tierp och besiktningsstation ligger i den helt nya stadsdelen Siggbo. På Besikta strävar man efter att erbjuda en bättre tillgänglighet för kunderna och stationen öppnar på ett utmärkt läge i anslutning till E4:an där flera tusentals fordon passerar varje dag.

”Med etableringen ger vi de boende i Tierp med omnejd möjlighet till en säkrare besiktning i helt nya och fina lokaler”, säger Stationschef Mattias Junberger Sundgren. ”Vår kunniga personal sätter kunden i fokus och läget gör att tillgängligheten ökar för fler människor.”

Den nya besiktningsstationen kommer att ta emot personbilar, lätta lastbilar, släpvagnar och MC för kontrollbesiktningar och efterkontroller, men även erbjuda olika tilläggstjänster för de kunder som önskar en extra grundlig genomgång av bilen. Som på alla Besiktas stationer erbjuds möjlighet till både tidsbokning och drop-in.

Den nya stationen öppnar på Ladvägen 15 i Tierp under april månad.
För mer information, besök besikta.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver idag 163 besiktningsanläggningar på 141 orter från Ystad i söder till Gävle i norr. Företagets ca 600 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Företaget har satt en säkrare standard för bilprovning i Sverige. Därför ingår utökade kontroller av ABS- bromsar och krockkuddar, utöver den ordinarie kontrollbesiktningen av personbilar. Dessutom erbjuds tilläggsbesiktningar med utökade kontroller av elektronik, däck och vätskor för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid.

Gå in på besikta.se för mer information.

Kontakter

Karin Holm

Karin Holm

Presskontakt Marknadschef 010-809 00 60