Gå direkt till innehåll
Besikta Bilprovning etablerar sig i Hudiksvall
Besikta Bilprovning etablerar sig i Hudiksvall

Pressmeddelande -

Besikta Bilprovning etablerar sig i Hudiksvall

Besikta Bilprovning fortsätter att utöka sitt stationsnät och gör flera nyetableringar i norra Sverige under 2019. Boende i Hudiksvall kommer nu att få ett nytt och säkert alternativ för sin besiktning.

Besikta Bilprovning fortsätter med nyetableringar i Norrland och meddelar nu att man öppnar en ny besiktningsstation i Hudiksvall under 2019. Stationen kommer att ta emot personbilar, lätta lastbilar, MC och släp upp till 3 500 kg för kontrollbesiktning och efterkontroller. Kunder kommer att ha möjlighet att boka tid för besiktning eller komma på drop-in.

På Besikta strävar man efter att erbjuda en säkrare besiktning med utökade kontroller. I kontrollbesiktningen Säker Standard ingår därför en kontroll av de viktigaste säkerhetsfunktionerna i bilens elektronik, nämligen elektroniken som styr krockkuddar och ABS-bromsar.

– Med denna extrakontroll, som inte rapporteras till Transportstyrelsen, vill Besikta ta sitt ansvar för att bilisterna ska kunna upptäcka dessa fel i tid och öka säkerheten för förare, medpassagerare och trafikanter, berättar Marknadsområdeschef Lars Wiik. Med en ny tillgänglighet och kunnig personal kommer Besikta att vara ett nytt och säkert alternativ för besiktning för de boende i Hudiksvall med omnejd.

Den nya stationen öppnar på Kullbäcksvägen 8 i Hudiksvall under kvartal 4 2019.
För mer information, besök besikta.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver idag 165 besiktningsanläggningar på 143 orter från Ystad i söder till Gävle i norr. Företagets ca 600 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Företaget har satt en säkrare standard för bilprovning i Sverige. Därför ingår utökade kontroller av ABS- bromsar och krockkuddar, utöver den ordinarie kontrollbesiktningen av personbilar. Dessutom erbjuds tilläggsbesiktningar med utökade kontroller av elektronik, däck och vätskor för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid.

Gå in på besikta.se för mer information.

Kontakter

Lars Wiik

Marknadsområdeschef Sydöst 010 - 809 11 50

Relaterat innehåll