Gå direkt till innehåll
Besikta Bilprovning öppnar ny station i Fagersta
Besikta Bilprovning öppnar ny station i Fagersta

Pressmeddelande -

Besikta Bilprovning etablerar sig i Fagersta

Besikta Bilprovning fortsätter att växa och utökar nu sin närvaro med en ny station i Fagersta. Under kvartal 1 2019 får boende och företag ett nytt alternativ till bilbesiktning på orten.

Under nästa år utökar Besikta sin stationsnärvaro med en nyetablering i Fagersta. Stationen kommer att ta emot personbilar och lätta lastbilar för kontrollbesiktning och efterkontroller. Utöver det kommer kunderna att ha möjlighet att välja till olika tilläggstjänster med utökade kontroller eller nyttja drop-in-besiktning.

På Besikta strävar man efter att bidra med en bättre tillgänglighet för kunderna.
”Med etableringen ger vi de boende i Fagersta med omnejd möjlighet till en säkrare besiktning och etableringen ligger helt i linje med Besiktas strategi att finnas nära sina kunder”, säger Marcus Rydell, Marknadsområdeschef på Besikta Bilprovning. ”Målsättningen är att ge våra kunder ett personligt bemötande och erbjuda våra tilläggstjänster till de kunder som så önskar.”

De senaste åren har många kunder börjat efterfråga utökade kontroller i samband med att man genomgår den lagstadgade kontrollbesiktningen – något som erbjudas av Besikta. I kontrollbesiktningen Säker Standard ingår en kontroll av de viktigaste säkerhetsfunktionerna i bilens elektronik, nämligen elektroniken som styr krockkuddar och ABS-bromsar. Kunder hos Besikta har också möjlighet att välja något av de tilläggspaket som erbjuds på stationerna.

För mer information, besök besikta.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver idag 162 besiktningsanläggningar på 141 orter från Ystad i söder till Gävle i norr. Företagets ca 600 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Företaget har satt en säkrare standard för bilprovning i Sverige. Därför ingår utökade kontroller av ABS- bromsar och krockkuddar, utöver den ordinarie kontrollbesiktningen av personbilar. Dessutom erbjuds tilläggsbesiktningar med utökade kontroller av elektronik, däck och vätskor för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid.

Gå in på besikta.se för mer information.

Presskontakt

Marcus Rydell

Marknadsområdeschef Stockholm 010-809 14 00