Gå direkt till innehåll
I juni får boende i Hofors en bilbesiktning på hemmaplan
I juni får boende i Hofors en bilbesiktning på hemmaplan

Pressmeddelande -

Äntligen är hyreskontrakt tecknat - Besikta Bilprovning öppnar ny station i Hofors

Besikta Bilprovning fortsätter att växa och utökar nu sitt stationsnät med en helt ny besiktningsstation i Hofors. Under juni 2022 slår man äntligen upp portarna till den nya stationen som ursprungligen skulle ha tagits i bruk i september 2019. Med ett nytecknat hyreskontrakt så kommer Hofors boende äntligen erbjudas besiktning på hemmaplan.

Med fler än 190 besiktningsstationer runt om i landet har Besikta Bilprovning Sveriges största stationsnät och under 2022 öppnas flera nya stationer, bland annat i Hofors. För boende i området innebär detta att man nu får en bilbesiktning på hemmaplan och inte längre behöver ta sig till andra orter i länet.

”Nu kan boende i Hofors äntligen få en säkrare besiktning på hemmaplan", säger Marknadsområdeschef Peter Johansson.

Stationschefen Jan Tägt berättar att etableringen helt ligger i linje med Besiktas strategi att finnas nära sina kunder: ”Den nya stationen öppnar nära E16 och gör det enkelt för fordonsägare att ta sig till oss. Vår kunniga personal sätter kunden i fokus och kommer att besikta flera olika fordonstyper i nya, fina lokaler.”

Den nya besiktningsstationen kommer att ta emot personbilar, lätta lastbilar och släpvagnar för kontrollbesiktningar och efterkontroller, men även erbjuda olika tilläggstjänster för de kunder som önskar en extra grundlig genomgång av bilen. Som på alla Besiktas stationer erbjuds möjlighet till både tidsbokning och drop-in.

Den nya stationen kommer att öppna på Faluvägen 73A i Hofors under juni 2022.

För mer information, besök besikta.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver idag över 190 besiktningsanläggningar på fler än 150 orter runt om i Sverige. Företagets ca 600 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Företaget erbjuder även extra säkerhetskontroller genom olika tilläggspaket med utökade kontroller av bl.a. krockskydd, elektronik och däck för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid.

Gå in på besikta.se för mer information.

Kontakter

Karin Holm

Karin Holm

Presskontakt Marknadschef 010-809 00 60