Gå direkt till innehåll
Besikta expanderar i Karlstad

Nyhet -

Besikta expanderar i Karlstad

Under sommaren utökar Besikta sin närvaro i Karlstad med ytterligare en station. Den kommer att ligga på Örsholmens industriområde på Stormgatan 22 och vänder sig primärt till kunder med tunga fordon. Det är en existerande station som Besikta tar över och bemannar med egen erfaren och kunnig personal. Med ytterligare en station kan Besikta erbjuda bättre service åt både existerande och nya kunder.

Efterfrågan på utökade besiktningsmöjligheter bland Besiktas kunder med tunga fordon har varit stor. – Nu utökar vi vår service i Karlstad och ger kunderna möjlighet att möta oss på fler ställen. Öppningen är helt i linje med vår strategi om att finnas nära våra kunder, säger Nicklas Margård, VD för Besikta Bilprovning.

– För mig känns det väldigt bra att kunna ge våra kunder, både existerande och nya, en ännu bättre tillgänglighet och i många fall kortare väg till besiktning än vad de har idag, säger Peter Johansson, Marknadsområdeschef på Besikta Bilprovning.

Om Besikta
Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver idag 117 besiktningsanläggningar på 105 orter i södra Sverige upp till Mälardalen. Företagets ca 500 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Besikta har satt en ny, säkrare standard för bilprovning i Sverige. Därför erbjuds utökade kontroller av ABS bromsar och krockkuddar, till den ordinarie kontrollbesiktningen av personbilar, utan extra kostnad. Dessutom erbjuds tilläggsbesiktningar med utökade kontroller av elektronik, däck och vätskor för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid. Besikta står bakom den oberoende söktjänsten bokabesiktning.se där alla besiktningsstationer i hela Sverige listas.

Gå in på besikta.se för mer information.

Kontakt
Peter Johansson
Marknadsområdeschef Besikta Bilprovning
peter.johansson@besikta.se
Tel: 010-809 62 82
SMS: 070-347 63 49

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Daniel Hjortström

Daniel Hjortström

VD