Gå direkt till innehåll
Besikta expanderar i Göteborgsregionen – ny station öppnar i Arendal

Nyhet -

Besikta expanderar i Göteborgsregionen – ny station öppnar i Arendal

Under våren 2016 utökar Besikta sin stationsnärvaro med ytterligare en nyetablering i Göteborgsregionen.Stationen som kommer att ligga i Arendal på Kärrlyckegatan 6 vänder sig till kunder med tunga fordon.

Efterfrågan på utökade besiktningsmöjligheter bland Besiktas kunder med tunga fordon har varit stor. – Nu utökar vi servicen för våra kunder i Göteborgsregionen. Etableringen ligger i linje med Besiktas strategi att finnas nära sina kunder och vi har under en tid letat efter bra lokaler i området och är därför extra glada att vi hittat rätt, säger Nicklas Margård, VD för Besikta Bilprovning.

– Med etableringen ger vi företag i Arendal med omnejd en säker partner för utförande av besiktningar av tunga fordon. – Vi har fått många förfrågningar om Besikta kommer etablera sig i området, så nu känns det jättebra att kunna svara ja på den frågan, säger Christofer Erlandsson, Marknadsområdeschef med ansvar för Besikta bilprovning i Göteborgsregionen.

Om Besikta

Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver idag 78 besiktningsanläggningar på 72 orter i södra Sverige upp till Mälardalen. Företagets ca 500 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Besikta har satt en ny, säkrare standard för bilprovning i Sverige. Därför erbjuds utökade kontroller av ABS bromsar och krockkuddar, till den ordinarie kontrollbesiktningen av personbilar, utan extra kostnad. Dessutom erbjuds tilläggsbesiktningar med utökade kontroller av elektronik, däck och vätskor för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid. Besikta står bakom den oberoende söktjänsten bokabesiktning.se där alla besiktningsstationer i hela Sverige listas.

Gå in på besikta.se för mer information eller läs mer om stationen i Arendal här.

Kontakt
Christofer Erlandsson
Marknadsområdeschef Besikta bilprovning,
christofer.erlandsson@besikta.se
Tel: 010-809 71 52
SMS: 073-688 27 02

Ämnen

Kategorier

Regioner