Gå direkt till innehåll
Besiktas stationer har öppet under påskhelgen, allt för att möta det ökande behovet av kontrollbesiktningar.
Besiktas stationer har öppet under påskhelgen, allt för att möta det ökande behovet av kontrollbesiktningar.

Nyhet -

Besikta din bil under påskhelgen. Besikta har öppet!

Besikta har utökat sina öppettider under påskhelgen, allt för att möta det ökande behovet av kontrollbesiktningar. Mer än hälften av de över 202 stationerna, från Trelleborg till Boden, har öppet långfredag och/eller annandag påsk.

Under påskhelgen öppnar 110 av Besiktas 202 stationer upp för besiktning eller efterkontroll. De flesta av alla stationer har öppet klockan 09:00 - 13:00, både på långfredagen och annandag påsk. Det förekommer undantag där vissa stationer har längre öppettider, endast öppet en av dagarna eller även öppet på påskafton. All information om respektive stations öppettider finns på hemsidan när du bokar tid för din besiktning.

- Vi förstår att månadsskifte och påskhelg kan vara en hektisk tid för många, och vi vill göra det så enkelt som möjligt för våra kunder att få sina fordon besiktigade. Med många av våra stationer öppna under påskhelgen hoppas vi att fler hittar en passande dag och tid för sin besiktning, säger Karin Holm, marknadschef för Besikta Bilprovning.

Under påskhelgen erbjuder Besikta kontrollbesiktning och efterkontroll för olika fordon som personbilar, motorcyklar (när vädret tillåter), lätt lastbilar och lastbilar. Varje station tar emot de fordon den är certifierad för och bokningen görs enkelt via hemsidan eller direkt hos kundtjänst.

Besikta till att förbättra vägsäkerheten och miljön

Besiktas uppdrag är att genom besiktningarna förbättra vägsäkerheten och miljön. Med kontrollbesiktning, efterkontroll och registreringsbesiktning säkerställs att fordonen uppfyller de säkerhets- och miljökrav som ställs av Transportstyrelsen och Swedac. Med 202 ackrediterade stationer runt om i Sverige är Besikta det företag som har flest stationer i landet, från Boden till Trelleborg.

Besikta bilen i påsk

Så om du behöver besikta ditt fordon under påskhelgen, boka din tid hos Besikta i dag. Med professionell, pålitlig och kundfokuserad service kan du vara trygg med att ditt fordon är i säkra händer.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Karin Holm

Karin Holm

Presskontakt Marknadschef 010-809 00 60