Gå direkt till innehåll
Besikta Bilprovning inleder samarbete med Fordonskontroll

Nyhet -

Besikta Bilprovning inleder samarbete med Fordonskontroll

Besikta Bilprovning inleder samarbete med Fordonskontroll
Besikta Bilprovning har tecknat ett avtal med Fordonskontroll och påbörjar nu ett samarbete för att kunna ge företag en enklare fordonsadministration för kontrollbesiktning. Samarbetet kommer att ge stora och små företag som är kopplade till Fordonskontroll ytterligare en service med en snabb och tydlig översikt över vilka fordon som är bokade hos Besikta och de kommer även enkelt kunna boka, omboka och avboka tider hos Besikta.

- Samarbetet med Fordonskontroll är ett viktigt led i vårt arbete med att underlätta för kunderna. Vi vill vara lätta att komma i kontakt med, och vi ser därför väldigt positivt på att vi ansluter oss till den tjänst som Fordonskontroll erbjuder. Att som företagare ha allt på ett ställe som rör fordon underlättar mycket, säger Daniel Hjortström, Marknadschef på Besikta Bilprovning

Om Fordonskontroll
Fordonskontroll är ett webbaserat system för fordonsadministration och erbjuder fordonsadministration för företag, kommuner och landsting som har ett behov att hantera kontrollbesiktningar, service, felrapporter, fordonsuppgifter, drivmedel, kostnader och GPS-positioner på ett enkelt sätt. Fordonskontroll är helt webbaserat och är idag integrerat med ett tiotal olika tjänster/företag. Läs mer på www.fordonskontroll.se

Om Besikta
Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver idag 79 besiktnings-anläggningar på 73 orter i södra Sverige upp till Mälardalen. Företagets ca 500 anställda besiktar de flesta typer av fordon, allt ifrån personbil, motorcykel och husvagn till tunga lastbilar, bussar och släp. Besikta är ackrediterat av Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon.

Företaget har satt en ny, säkrare standard för bilprovning i Sverige. Därför erbjuds utökade kontroller av ABS bromsar och krockkuddar, till den ordinarie kontrollbesiktningen av personbilar, utan extra kostnad. Dessutom erbjuds tilläggsbesiktningar med utökade kontroller av elektronik, däck och vätskor för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid. Besikta står bakom den oberoende söktjänsten bokabesiktning.se där alla besiktningsstationer i hela Sverige listas.

Gå in på besikta.se för mer information.

Kontakt
Daniel Hjortström
Marknadschef Besikta Bilprovning
daniel.hjortström@besikta.se
Tel: 010-809 00 30

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Daniel Hjortström

Daniel Hjortström

VD