Gå direkt till innehåll
Njut av din bilresa med en passande ljudbok.
Njut av din bilresa med en passande ljudbok.

Blogginlägg -

Bästa ljudböckerna för varje typ av bilresa

Långa bilresor eller jobbpendling kan bli mycket roligare med en bra ljudbok. Här tipsar vi om fem ljudböcker som passar alla typer av bilfärder – från spännande thrillers till underhållning för hela familjen.

Ta sällskap av en riktigt bra bok när du kör bil, vi lovar att både bilköer och rusningstrafik blir lustfyllt! I det här blogginlägget tipsar vi om ljudböcker som passar perfekt för olika typer av bilresor – oavsett om du är på väg till jobbet eller om du ska på en längre äventyrsrutt. Missa inte att du får prova BookBeat gratis i 60 dagar när du besiktar bilen hos oss, mer info finns längre ned. Kör lugnt, lyssna och njut! 😊

1. För den snabba jobbpendlingen: ”Honungsfällan”

av Lars Berge och Axel Gordh Humlesjö

Har du en kort bilsträcka men ändå vill känna att du blir uppslukad av en sann berättelse som utmanar Sveriges självbild? Honungsfällan handlar om världens största penningtvättskandal, där den svenskaste av banker blev en spelbricka i Rysslands maktspel. Allt börjar med en högt uppsatt chef som köper sex av en lyxprostituerad i Moskva. Det här är sanningen om hur oligarkernas pengar flödade genom banken, och hur ryska FSB manipulerade systemet.

Lyssna på Honugsfällan

2. För spänningssökaren: ”Sömngångaren”

av Lars Kepler

Om du vill ha något som får pulsen att stiga och gör att du sitter på helspänn vid varje rödljus, så är denna psykologiska thriller något för dig. En fasansfull mordplats, en sömngångare som ligger och sover med en avhuggen arm som huvudkudde och en bestialisk jakt på mördaren. Vågar du lyssna?

Lyssna på Sömngångaren

3. För den sportintresserade: ”Ludmila – Svenskare kan ingen vara”

av Henrik Johnsson, Johar Bendjelloul och Ludmila Engquist

När du är ute efter något verklighetsbaserat som också ger dig en inblick i svensk sporthistoria. Ludmila Engquist berättar för första gången sin historia; från den karga uppväxten i Sovjet där hon idrottade för att överleva, till de ofrivilliga hyllningarna i Sverige och livet i exil med en önskan om att bli bortglömd.

Lyssna på Ludmila - Svenskare kan ingen vara

4. Underhållning för hela familjen: ”Mysteriet på Greveholm”

av Jesper Harrie

En roadtrip med familjen kräver något episkt. Mysteriet på Greveholm bygger på den hyllade julkalendern från 90-talet med samma namn. Fylld med både humor och spänning blir denna bok en riktig höjdare för både små och stora detektiver i baksätet. Låt timmarna susa förbi!

Mysteriet på Greveholm

5. En klassiker för dig som vill bli uppslukad av den stora berättelsen: ”Ett litet liv”

av Hanya Yanagihara

Denna bok har nominerats till årets bok och älskats världen över. Ska du köra genom vacker natur och vill ha en bok som matchar den oförglömliga känslan? Då är Ett litet liv rätt val. Det är en stark berättelse om vänskap, smärta och kärlek, som får dig att reflektera och som stannar hos dig långt efter att du kommit fram…

Lyssna på Ett litet liv

Erbjudande för bloggläsare!

Som en bonus för dig som läser Besiktas blogg har vi ett erbjudande i samarbete med BookBeat. Nu får du lyssna gratis i 60 dagar! Kör lugnt, lyssna och njut 😊
Så tar du del av erbjudandet: Gå in på www.bookbeat.se/besikta
Skriv in koden ’besikta’

Erbjudandet gäller nya användare hos BookBeat. Avsluta när du vill, BookBeat har ingen bindningstid.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Karin Holm

Karin Holm

Presskontakt Marknadschef 010-809 00 60

Relaterat innehåll